Selepas bercerai, kwn aku selalu dtg rumah. Suami aku xkisah. Sampailah pada satu hari aku nampak dia dan suami sedang.

Assalamualaikum admin sy pn nak meluah dan kongsi cerita. Sy berumur 32tahun, sy ada kawan yg rapat sgt mcm keluarga sy sndiri sejak dari darjah 6 sehinggalah kami berkahwin masing2. Tp hubungan dia dgn suami dia cuma bertahan 2tahun retak sbb ada org ketiga, jadi suami dia ceraikan dia. masa dia sedih dan hampir nak … Read moreSelepas bercerai, kwn aku selalu dtg rumah. Suami aku xkisah. Sampailah pada satu hari aku nampak dia dan suami sedang.

Dugaan Saat Bertunang ,Mimpi Leher Dicekik Dn Ular Berkepala 3, Gadis Kngsi Terkena ‘Buatan Orng’

Di dalam setiap perhubungan, pasti ada dugaan yang perlu dihadapi setiap pasangan. Kadang kala dugaan yang datang tidak pernah disangkakan pun sebelum ini. Seperti kisah yang dikongsi gadis ini di Twitter, dia mendakwa terkena buatan orang di dalam tempoh bertunang. Semoga kisah ini dijadikan pengajaran buat anda di luar sana. 2 tahun ini aku jadikan … Read moreDugaan Saat Bertunang ,Mimpi Leher Dicekik Dn Ular Berkepala 3, Gadis Kngsi Terkena ‘Buatan Orng’

‘Saksi nampak tangan ‘mngsa’ sudah berada di pnggung Dhia’ – Saksi tampil ceritakan kejadian sebenar kes melibatkan atlet taekwondo negara

9 April lalu, Mahkamah Sesyen Sivil Kuala Lumpur memerintahkan atlet taekwondo negara, Nur Dhia Liyana Shaharuddin membuat permohonan maaf terhadap seorang warga emas kurang upaya (OKU) atas dakwaan mencderakannya dalam kejadian di stesen LRT Putra Heights, dua tahun lalu. Hakim Lalilatul Zuraida Harron memerintahkan Nur Dhia, 25, membuat permohonan maaf secara bertulis terhadap Placid P … Read more‘Saksi nampak tangan ‘mngsa’ sudah berada di pnggung Dhia’ – Saksi tampil ceritakan kejadian sebenar kes melibatkan atlet taekwondo negara

Suami ceraiikan isteri selepas 12 tahun digantung tak bertali, saya minta maaf setelah salam cium tangan suami lafazkn talak 1

Tiada pasangan yang sukakan perceraian berlaku. Sebaik-baiknya, ramai yang mahu kekal bersama dengan pasangan masing-masing sehingga ke akhir hayat. Namun, ianya mustahil kerana adakalanya timbul tiada persefahaman di antara pasangan atau pasangan melakukan sesuatu yang tidak sepatutnya boleh membawa kepada perceraian. Kebahagiaan rumah tangga sepatutnya dijaga dan dipertahankan. Ada banyak cara yang boleh dipelajari atau … Read moreSuami ceraiikan isteri selepas 12 tahun digantung tak bertali, saya minta maaf setelah salam cium tangan suami lafazkn talak 1

“Gebu anak perempuan aku”- Shaheizy Sam, Syatilla timang ank perempuan

PELAKON Syatilla Melvin selamat melahirkan cahaya mata perempuan pada pukul 9.15 pagi Rabu. Berita gembira itu dikongsikan oleh suaminya iaitu aktor Shaheizy Sam di laman sosial Instagram. “Kami tidak lagi bertiga. Alhamdulillah dan terima kasih semua,” ujarnya. Sementara itu, pelakon drama Sha dan Shah turut meluahkan rasa syukur apabila bayi yang dilahirkan itu sihat. Dia … Read more“Gebu anak perempuan aku”- Shaheizy Sam, Syatilla timang ank perempuan

“Ternyata Abang Tak Mampu Utk Beristeri 2 Atau Berscandal Dengan Baki Gaji Abang Banyak Ni.” Kalau Nk Juga Pergi Lah. Semoga Allah Sempitkan Rezeki Abang Sebagai Balasan.

Waktu aku tulis luahan ini jam menunjukkan 3.42 pagi. Kepala aku ligat berpusing lagi memikirkan macam macam. Nak buat luahan hati pasal suami, orang cakap buka aib. Tapi kalau cerita dekat member, memang betul betul buka aib dah tu. Tujuan aku murni sahaja, dengan harapan perempuan luar sana dapat cari kekuatan jika ada masalah rumah … Read more“Ternyata Abang Tak Mampu Utk Beristeri 2 Atau Berscandal Dengan Baki Gaji Abang Banyak Ni.” Kalau Nk Juga Pergi Lah. Semoga Allah Sempitkan Rezeki Abang Sebagai Balasan.

Walau hujan tetap beri salam dan masih tersenyum. Bapa terharu layanan pengawal keselamatan di sekolah, Pakcik Razak bukan biasa2.

ACAPKALI sekolah menyambut Hari Guru, individu yang diberikan penghargaan dan diraikan sudah tentu golongan pendidik, tetapi bagaimana dengan kakitangan lain di sekolah? Seorang bapa berpandangan, adalah wajar diadakan sambutan untuk menghargai dan mengiktiraf kakitangan sokongan seperti tukang sapu dan pengawal keselamatan menerusi penyampaian anugerah. Segalanya bermula apabila kisah mengenai seorang pengawal keselamatan di sekolah anaknya dipaparkan … Read moreWalau hujan tetap beri salam dan masih tersenyum. Bapa terharu layanan pengawal keselamatan di sekolah, Pakcik Razak bukan biasa2.

“Bila isteri aku tiada kat rumah, pembantu rumah selalu pakai s3ksi. Iman aku tipis, akhirnya”

Foto sekadar hiasan. Aku berkahwin selama 7 tahun, Alhamdulillah aku bahagia, isteri aku seorang yang penyabar, dengar kata, hormat org, sempurna dimata aku. Pernah teringat sekali, aku dibuang kerja, isteri aku berbanting tulang tolong aku, bini aku berniaga jual nasi lemak dan kuih, bini aku pandai masak, so tak hairan kalau jualannya semua habis.. mulai … Read more“Bila isteri aku tiada kat rumah, pembantu rumah selalu pakai s3ksi. Iman aku tipis, akhirnya”

Gambar keakraban ibu gelandangan yang menghiburkan anaknya menyentuh hati ramai

Keakraban ibu gelandangan yang menghiburkan anaknya bukti bahagia milik semua bukan untuk golongan kaya semata-mata Kebahagiaan tidak mengenal waktu, tempat dan individu. Semua berhak merasai tidak kira golongan miskin atau kaya. Kisah kemesraan seorang ibu dan anak lelaki di kawasan lampu isyarat di Parañaque, Filipina membuktikan kebahagiaan tidak mengenal siapa, malah mampu dimiliki di mana-mana … Read moreGambar keakraban ibu gelandangan yang menghiburkan anaknya menyentuh hati ramai

Ibu Acap Tampil Meluahkan Sesuatu Tentang Kehilangan Anaknya. Dan Ini Yg Beliau Pinta Rakyat Malaysia Lakukan Mlm Ini

Di mana noktahnya, hanya Allah yang tahu SAYA minta sangat rakyat Malaysia semua sekali, selepas 9 malam ini, tolong sedekah Ayat Kursi untuk Mohammad Ashraf, saya minta sangat, cukuplah itu saja yang saya minta,” kata Siti Maznah Khamis, 58, ibu kepada Mohammad Ashraf Hassan, 29. Menurut Siti Maznah, dia kini menyerahkan kepada ketentuan Allah untuk … Read moreIbu Acap Tampil Meluahkan Sesuatu Tentang Kehilangan Anaknya. Dan Ini Yg Beliau Pinta Rakyat Malaysia Lakukan Mlm Ini