Aku kawin bekas isteri mmbr aku,terbeliak biji mata aku tengok dia pkai baju macam tu, aku tunduk segan.terus dia datang dekat dengan aku paut lengan aku.

Aku tak tahu cabang mana aku nak luah, memandangkan isteri aku pon suka baca cerita kat page ni (aku suka mengintai kalau nampak dia tengok fon sampai tak berkelip), aku harap dia ada terbaca la. Yang mana tahu kisah aku ni, jangan tag aku pulak ye. So firstly nama aku Izat, umur 27 tahun dan … Read moreAku kawin bekas isteri mmbr aku,terbeliak biji mata aku tengok dia pkai baju macam tu, aku tunduk segan.terus dia datang dekat dengan aku paut lengan aku.

“Saya sayang awak lebih dari saya ada, InsyaAllah 100 Juta milik kita tahun 2019”

Setiap kejayaan seorang lelaki pasti akan ada wanita atau ” isteri ” di belakangnya. Perkongsian dari usahawan berjaya ini Muhd Hilmi Che Azman atau di kenali sbg El Azman berkongsi kejayaannya adalah datang dari isterinya sendiri, selayaknya seorang isteri menjadi tunjang kejayaan kekuatan suami. Romantik dan sama cantik sama padan min tengok pasa ngan ini. Siapa … Read more“Saya sayang awak lebih dari saya ada, InsyaAllah 100 Juta milik kita tahun 2019”

Setelah menjawab persoalan yg di ajukan, ini pula respon dari Suhaimi aka mosus.

Semalam mungkin ramai yang dah baca posting daripada Suhaimi Saad yang meminta angkasawan negara, Dr. Sheikh Muszaphar Shukor untuk bersumpah atas nama Allah kalau benar Bumi ini berbentuk sfera dan bukannya mendatar. Permintaan sumpah ni memang kedengaran agak gila tetapi nampaknya posting Suhaimi ni telah mendapat perhatian angkawasan negara tersebut.Ini apa yang dikatakan Dr. Sheikh Muszaphar awal pagi ini. … Read moreSetelah menjawab persoalan yg di ajukan, ini pula respon dari Suhaimi aka mosus.

Selepas didesak untuk bersumpah , angkasawan Dr Sheikh Muszaphar akhirnya buka mulut .

Sebelum ini kecoh di media sosial apabia terdapat pihak yang mendakwa dimana Bumi sebenarnya bukan bulat atau sfera, tetapi rata! Malah pihak-pihak yang dungu ini menyatakan sedang melakukan ‘kajian’ dan amat yakin bahawa bumi sfera hanyalah konspirasi. Terbaru, ada di antara golongan ini meminta angkasawan negara untuk bersumpah atas nama tuhan untuk mengaku bahawa Bumi … Read moreSelepas didesak untuk bersumpah , angkasawan Dr Sheikh Muszaphar akhirnya buka mulut .

“Tuan, bangun. Ada benda tengah mengaji Quran di surau kita”- Kisah Askar Malaysia Digannggu Jin Dalam Operasi Hutan Malaysia-Thailand.

JIN DALAM OPERASI HUTAN. (Anggap saja ini sebagai hiburan. Dan gambar sebagai contoh dan hiasan) Hujung 1990an (tahun sebenar kena dirahsiakan), saya buat operasi Gubir selama dua bulan di hutan. Platun saya (lebih kurang 30 orang) diarahkan untuk ambil alih satu pos di sempadan Malaysia-Thailand. Pos itu terletak di atas bukit , ditepi sebuah empangan … Read more“Tuan, bangun. Ada benda tengah mengaji Quran di surau kita”- Kisah Askar Malaysia Digannggu Jin Dalam Operasi Hutan Malaysia-Thailand.

Pelik nape kakak-kakak aku buat mak macam maid. Jaga 5 org cucu, siap suruh masak tengahari.

Assalamualaikum. Terima kasih admin kalau siarkan kisah aku ni. Nama di beri Minah (Bukan nama sebenar), berumur ²0 tahun dan masih bujang. Aku mulakan lah ye. Aku mempunyai 4 adik beradik.3 perempuan (termasuk aku) dan 1 lelaki (bongsu).Masih ada mak dan ayah, berusia dalam lingkungan 50 an.Dan aku takda lah dalam kategori broken family.Cerita dia … Read morePelik nape kakak-kakak aku buat mak macam maid. Jaga 5 org cucu, siap suruh masak tengahari.

Allahuakhbar, Fenomena lain pula yang ‘menyerang’ Kepulauan Bali

Ini Yang Berlaku Di Bali Pagi Tadi. MasyaAllah Dunia sekali lagi dikejutkan dengan kejadian gemp4 bumi di Kepulauan Jawa dan Bali awal pagi tadi. Gempa Bumi yang berukuran 6 skala tersebut dilaporkan dikesan sekitar Laut Bali. Namun sehingga kini tiada amaran tsunami dikeluarkan. Tiga orang maut Menerusi Laporan Berita Harian, Jurucakap agensi bencana Indonesia, Sutopo … Read moreAllahuakhbar, Fenomena lain pula yang ‘menyerang’ Kepulauan Bali

Budak 7 Tahun Hampir Saingi Catatan Usain Bolt

Baru berumur tujuh tahun tapi kesungguhan ditonjolkan oleh kanak-kanak lelaki bernama Rudolph Ingram a.k.a Blaze ini bakal merealisasikan impiannya untuk bergelar pelari paling pantas di dunia kelak. Ahad lepas, Blaze telah berjaya mencipta rekod peribadinya selepas menghabiskan larian 100 meter pada catatan masa 13.48 saat, sedikit sahaja lagi untuk menyamai rekod Bolt manusia terpantas di … Read moreBudak 7 Tahun Hampir Saingi Catatan Usain Bolt

Nama Aku Ina.. Aku bru bercerai talak satu minggu lepas. Aku bru je 22 tahun.’

Assalamualaikum. Aku ina. Aku baru bercerai talak satu minggu lepas. Aku baru je berumur 22 tahun. Punca aku cerai sebab bekas suami aku curang. Tapi aku tak salahkan dia. Dia stress tengok aku yang pemalas. Tak jalankan tanggungjawab. Betul, bila dah cerai ni. Aku muhasabah balik. Siapa boleh tahan dengan bini macam aku ? Bayangkan … Read moreNama Aku Ina.. Aku bru bercerai talak satu minggu lepas. Aku bru je 22 tahun.’

Jumpa Ayam Hutan Warna Putih : “Tengok Betul2 Antara Minit 2.30 Antara Muka Bro Tu Dengan Hujung Semak, Nampak Mcm Ada ‘Sesuatu’ Terbang”.

SETIAP orang pasti mempunyai hobi mereka sendiri. Ada hobi yang memerlukan daya pemikiran yang tinggi seperti hobi bermain catur atau bermain teka silangkata. Ada hobi yang memerlukan daya kekuatan fizikal dan stamina yang tinggi seperti memanjat gunung atau bukit. Ada juga hobi yang memerlukan sifat keberanian yang tinggi seperti membuuru atau mencari haiwan liar yang … Read moreJumpa Ayam Hutan Warna Putih : “Tengok Betul2 Antara Minit 2.30 Antara Muka Bro Tu Dengan Hujung Semak, Nampak Mcm Ada ‘Sesuatu’ Terbang”.