Terima Kasih Kerana Tak Tumbuk Saya. Harvinth Skin Terkejut Video Viral Seluruh Dunia

Ingatkan pengawal keselamatan akan keluarkan pistol dan tembak saya, tapi rasa berbaloi sebab ambil risiko untuk hasilkan video itu.” Begitu kata-kata seorang personaliti media sosial negara selepas videonya ‘melarikan diri’ dari sebuah premis pakaian dan peralatan sukan menjadi tular di seluruh dunia. Dalam tempoh 16 jam selepas video tersebut dimuat naik menerusi akaun Facebook miliknya, … Read moreTerima Kasih Kerana Tak Tumbuk Saya. Harvinth Skin Terkejut Video Viral Seluruh Dunia

Kegigihan wanita O KU yang bekerja sebagai penghantar makanan GrabFood ini pasti akan mengagumkan anda

Kadangkala dalam kehidupan ini, kita sering merasa rendah diri, kecewa dan patah hati dengan keadaan sekeliling yang dipenuhi tekanan. Beban hutang yang banyak, tekanan di tempat kerja, tiada teman istimewa dan sebagainya menjadi punca yang membuatkan kita terasa seperti kita adalah seorang yang tidak bernasib baik! Namun begitu, setiap manusia diciptakan untuk cekal dan tabah … Read moreKegigihan wanita O KU yang bekerja sebagai penghantar makanan GrabFood ini pasti akan mengagumkan anda

Baju laki bini pun mak yang kena basuh sidai,pandai buat anak lpas kahwin kakak aku ni,tp tak tahu malu masih tinggal sekali dgn mak ayah buat aku hilang sabar

Assalamualaikum.. aku terbaca post tentang duduk serumah dengan mak ayah selepas kahwin. Aku tertarik nak kongsi kisah aku, adik yang ke 9 daripada 10 orang beradik. Memang dari kecil aku tak pernah duduk jauh dari mak abah selama 20 tahun hidup. Masuk asrama ke kolej memang tak. Pernah jugak hampir nak terima tawaran ipta, tapi … Read moreBaju laki bini pun mak yang kena basuh sidai,pandai buat anak lpas kahwin kakak aku ni,tp tak tahu malu masih tinggal sekali dgn mak ayah buat aku hilang sabar

Pramugari Air Asia Disimbah Kuah Mi Panas Oleh Penumpang Dalam Pesawat.

Cerita mengenai keagresifan pelancong-pelancong China bukan cerita mengejutkan. Terkini, seorang pramugari penerbangan Air Asia telah disimbah dengan semangkuk mi berkuah panas dalam satu insiden semasa dalam penerbangan Jumaat lepas. Gambar-gambar yang diambil penumpang pesawat itu menunjukkan pramugari yang telah diserang dengan semangkuk mi berkuah panas oleh seorang penumpang wanita. Penumpang itu dikatakan berang kerana dia … Read morePramugari Air Asia Disimbah Kuah Mi Panas Oleh Penumpang Dalam Pesawat.

Ini kerja pertama aku,gaji pertama aku,aku da janji nak bg abah,tak sangka gaji pertama ni aku dgr suara mak seorang saja,Allahu

Assalamualaikum & salam titip kasih sayang kepada semua pembaca di sini. Aku merupakan anak kepada asalnya sepasang ibu bapa. Aku membesar dalam keluarga yang besar dan berstatus separa sederhana. Juga merupakan graduan lepasan ijazah tahun lalu. Dari zaman belajar lagi, berbaris niat dan impian aku susun. Antaranya nak cepat2 kerja supaya aku dapat balas keringat … Read moreIni kerja pertama aku,gaji pertama aku,aku da janji nak bg abah,tak sangka gaji pertama ni aku dgr suara mak seorang saja,Allahu

15 tahun gagal dapat zuriat, suami ceraikan isteri pertama selepas berkahwin dengan isteri kedua

Dulu si suami berkata dia tidak kisah soal anak dan apa yang penting adalah si isteri sentiasa berada di sisi. Malah berjanji tidak akan mencari yang lain. Namun, mulut hanya sekadar mengungkapkan janji tetapi lama kelamaan janji hanya tinggal janji. Tidak salah berpoli gami, tetapi janganlah sampai teraniaya isteri pertama sedangkan itulah wanita yang setia … Read more15 tahun gagal dapat zuriat, suami ceraikan isteri pertama selepas berkahwin dengan isteri kedua

Wife aku ni berpnyakit,aku bkn ckap pasal nk menyondol,kalau dia tak mampu,aku kena redho je

Salam. Thanks admin approve this confession. Aku graduate UIA gombak tahun 2004. So, yes, abang is quite old already ye adik-adik. Sorry yang baca title mesti panasss je kan? Haha. Ni bukan cerita atas katil ye. Dan cerita ni panjang sikit. harap bersabar. Cerita dia macam ni. actually, aku mula-mula kahwin dengan wife aku bukan … Read moreWife aku ni berpnyakit,aku bkn ckap pasal nk menyondol,kalau dia tak mampu,aku kena redho je

Pemuzik letak 40 syarat untuk bakal awek, tapi dua syaratnya buat gadis ‘angkat kaki’

PETALING JAYA: Jika sudah bertemu pasangan yang dirasakan serasi, pasti hubungan itu diharap berakhir di jenjang pelamin. Namun, tidak semua yang dirancang akan menjadi kenyataan. Itulah hakikat pahit yang harus ditelan oleh seorang pemuzik, Mohammad Effendy Masdupa, 24, apabila mahligai yang ingin dibina bersama gadis pilihannya putus di tengah jalan. Enggan pisang berbuah dua kali, pemain … Read morePemuzik letak 40 syarat untuk bakal awek, tapi dua syaratnya buat gadis ‘angkat kaki’

Sejak dari malam itu, kami tak keluar malam..’

Hajat mereka hanya keluar untuk makan malam, tetapi tidak disangka pada malam tersebut mereka berdepan dengan kisah seram. Berpandukan GPS, mereka ingin pulang menumpang ke rumah salah seorang ibu saudara mereka, tetapi, jalan lain yang ditunjukkan. Pengalaman tersebut mujur tidak berakhir dengan sebarang tragedi yang meragut nyawa. Tetapi salah seorang daripada mereka telah diganggu menyebabkan … Read moreSejak dari malam itu, kami tak keluar malam..’

Ayah akan balun aku kalau dpt gred C dekat sekolah,tp tak pernah ambil tahu al-Fatihah aku tak pndai

Assalamualaikum,“Kalau rasa nak solat, try lah solat.” Aku masih ingat, ibu ayah bercerai sejurus betul2 UPSR aku tamat. Belum dapat result lagi pun ketika itu. Tapi aku terlalu mentah memahami konsep perceraian dan berharap ayah kembali di rumah. Tapi hari demi hari, harapan makin pudar. Aku jadi semakin rebellious. Aku ada ibuku yang setiap hari … Read moreAyah akan balun aku kalau dpt gred C dekat sekolah,tp tak pernah ambil tahu al-Fatihah aku tak pndai