Rata-Rata Sahabat Memandang Serong Pada Gua’ – Tauke Jambu Jawab Dakwaan Masalah Rumah Tangga

Gara-gara kongsi kapsyen berkaitan tanda-tanda isteri derhaka, pelawak Tauke Jambu luah rasa kesal apabila ada pihak mendakwa dia mempunyai masalah rumah tangga bersama isterinya, Nadia Affandi. Tindakannya itu telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakan-rakan dan netizen. Bagaimanapun, Tauke Jambu menerusi laman Instagram rasminya tampil menjelaskan perkara sebenar. Info yang baik untuk semua isteri Salam toq, hari … Read moreRata-Rata Sahabat Memandang Serong Pada Gua’ – Tauke Jambu Jawab Dakwaan Masalah Rumah Tangga

Akaun Palsu Affiyah Jangan Jual Produk- Datuk Seri Siti Nurhaliza

Kewujudan akaun palsu di laman sosial media bagaikan tidak dapat dibendung. Padam yang ini, wujud yang lain. Malah kewujudan akaun palsu menggunakan nama anak selebriti turut menjadi ikutan. Tidak dapat lari dari perkara sama, anak Siti Nurhaliza, Aafiyah turut menjadi mangsa kewujudan akaun palsu ini. BACA: Siti Nurhaliza Dedah 5 Kali Buat IVF Sebelum Dapat Aafiyah … Read moreAkaun Palsu Affiyah Jangan Jual Produk- Datuk Seri Siti Nurhaliza

“Kat sekolah, ada orang pegang bawah ini tak?” soal Dr Hana sambil merujuk pada private part dia. Tiba-tiba anak kecil yang diam membatu dari tadi, mengangguk perlahan. Kat tadika.. tak sangka..

Ibu bapa selalu dinasihatkan untuk memantau segala aktiviti anak-anak agar tidak terjebak dengan perkara yang tidak diingini. Selain itu, di rumah, ibu bapa juga perlu berhati-hati apabila melakukan sesuatu kerana anak-anak yang berada di usia kecil juga mampu meniru perbuatan ibu bapanya. Dalam perkongsian Doktor Hana, seorang kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun mengalami kesukaran untuk … Read more“Kat sekolah, ada orang pegang bawah ini tak?” soal Dr Hana sambil merujuk pada private part dia. Tiba-tiba anak kecil yang diam membatu dari tadi, mengangguk perlahan. Kat tadika.. tak sangka..

Terkilan sampai bila-bila’ – Pengantin bersanding sambil menangis, pihak katerer buat hal

Tidak boleh diharap,” itulah ayat yang sesuai untuk menggambarkan sikap pihak katerer yang tidak bertanggungjawab sehingga menjejaskan majlis raja sehari pasangan pengantin baru ini. Izat Ezattte Musa berkata, dia bukan mahu menyebarkan perkara yang tidak baik tetapi terkilan dengan sikap pihak katerer yang didakwa hanya pandai menaburkan janji, namun pada hari majlis, segalanya terjejas sehingga keluarga … Read moreTerkilan sampai bila-bila’ – Pengantin bersanding sambil menangis, pihak katerer buat hal

Video Hael Husaini melarikan diri semasa terperangkap dalam kejadian rusuhan di Paris

PENYANYI Hael Husaini berhadapan detik cemas apabila terperangkap dalam rusuhan di Paris, Perancis pada Sabtu. Pengurusnya Taufik berkata, mereka yang sedang bercuti di beberapa negara Eropah itu terpaksa menyelamatkan diri apabila rusuhan menjadi diluar kawalan sehingga polis terpaksa menembak gas pemedih mata. “Kami baru sahaja sampai dari Switzerland dan menuju ke kediaman kami. Dalam perjalanan itu … Read moreVideo Hael Husaini melarikan diri semasa terperangkap dalam kejadian rusuhan di Paris

Masak Tapi Tak Jaga Solat, Hinanya Umpama Sediakan ‘Air Kencing Anjing Hitam’ Buat Keluarga!

Wahai mak-mak dan golongan para isteri jangan pandang ringan, sambil lewa dan mengabaikan Rukun Islam kedua ini.Mendirikan solat adalah suatu kewajipan dan meninggalkan dengan sengaja merupakan satu dosa besar. Ini kerana betapa hinanya orang yang meninggalkan solat, sehingga dikatakan air yang jatuh dari bumbung rumahnya, lebih hina dari air kencing anjing hitam. Kisah Berlaku Zaman … Read moreMasak Tapi Tak Jaga Solat, Hinanya Umpama Sediakan ‘Air Kencing Anjing Hitam’ Buat Keluarga!

Dokter Pelik Pesakit Baru Bersalin 47 Hari Lepas Datang Bersama Suami Tapi Tinggal Bayi Demam Seorang Diri Rumah. Bila Dokter dan Misi Berdesup Kerumah Peasakit Itu, Terkelu Mereka Terkejut Melihat Anak Itu.

Ramai ibu muda yang baru bersalin mengalami tekanan perasaan kerana keadaan persekitaran yang menekan. Dalam situasi ini, ramai yang bertindak menyalahkan suami kerana tidak cukup memahami keadaan si isteri. Namun begitu, ramai yang tidak memahami, walau apapun perkara yang berlaku, pesakit dan keluarga memerlukan sokongan mental dari masyarakat sekeliling. Terlalu menghakimi kehidupan orang tanpa menyelami … Read moreDokter Pelik Pesakit Baru Bersalin 47 Hari Lepas Datang Bersama Suami Tapi Tinggal Bayi Demam Seorang Diri Rumah. Bila Dokter dan Misi Berdesup Kerumah Peasakit Itu, Terkelu Mereka Terkejut Melihat Anak Itu.

Bila tersedar sudah dalam bilik hotel, sy rasa sakit sgt di bahagian tut sy. Ibu seakan sudah tahu benda ini akn terjadi

Zaman kanak2 saya selalu tak dikisah kan Oleh ibu saya, selalu waktu saya kecil , ibu hantar saya ke rumah kawan2 bila ibu pergi kerja, ibu saya kerja malam… saya pernah tanya tentang ayah , ibu kata ayah saya sudah meninggal bila dia ke negara lain (saya anak campuran) saya seorang yg suka belajar kerana … Read moreBila tersedar sudah dalam bilik hotel, sy rasa sakit sgt di bahagian tut sy. Ibu seakan sudah tahu benda ini akn terjadi

Setelah lama berdiam diri ini penjelasan dri kaka azraff mengenai status dia dan bf.

SELEPAS beberapa hari mendiamkan diri berhubung spekulasi sudah mengikat tali pertunangan, penyanyi Kaka Azraff mengakui telah dirisik oleh keluarga teman lelakinya iaitu Adam Azriff dalam sebuah majlis yang diadakan pada 27 November lalu. Kaka atau Nor Atiqa Noor Azraff, 29, memberitahu dia tidak berniat untuk merahsiakan perkara tersebut sebaliknya majlis itu diadakan secara tertutup yang dihadiri … Read moreSetelah lama berdiam diri ini penjelasan dri kaka azraff mengenai status dia dan bf.

Lagi seminggu nk majlis kawin. Family Aliya batalkan perkahwinan sebab Aliya. Aku tengok Angah daripada pemalu terus jadi pendiam.

hai . aku ara. straight to the point aku nak cerita pasal abang aku yg mesra dipanggil angah. aku ada 3 org abang. along, angah dengan alang. along si womanizer tapi belum tahap kritikal. alang si anime freak , will do anything for his anime and angah , si pemalu yang susah nak bagi hilang … Read moreLagi seminggu nk majlis kawin. Family Aliya batalkan perkahwinan sebab Aliya. Aku tengok Angah daripada pemalu terus jadi pendiam.