Bru nak selak baju nak nyusukn ank,tba2 mak tendang along berusia 6bulan,dia tnjuk good guna tngan smbil ketawa

Salam semua, aku Zaharah. aku dah berkahwin lebih kurang setahun lebih dgn suami tercinta. Awal perkahwinan kami meyewa rumah sewa dikawasan berdekatan dengan tempat kerja suami. Senang utk suami ulang alik ke tempat kerja dia setiap hari. Untuk menjimatkan kos dgn gaji suami basic RM 3,000, suami putuskan untuk ulang alik naik motosikal peninggalan arwh … Read moreBru nak selak baju nak nyusukn ank,tba2 mak tendang along berusia 6bulan,dia tnjuk good guna tngan smbil ketawa

Pelik semasa bersiap,pengantin diminta minum air yg dibaca. Lps tengok balik foto mjlis kahwin,alangkah terkjutnya aku

Foto sekadar hiasan.. Assalamualaikum readers, terima kasih admin kerana sudi menyiarkan cerita aku ni. Aku tak tahu la cerita ni seram ke tak. Tapi dalam hidup aku, aku jarang berhadapan dengan alam mistik ni. Cerita nya macam ni.. Aku bekerja sambilan sebagai jurugambar perkahwinan, dan kita sedia maklum , selalunya majlis nikah akan diadakan pada … Read morePelik semasa bersiap,pengantin diminta minum air yg dibaca. Lps tengok balik foto mjlis kahwin,alangkah terkjutnya aku

Baik betul boss dia, sanggup bayar tunggakan rumah bekas PRO Siti Nurhaliza bikin hati sebak

JARANG bertemu seorang majikan, berlainan bangsa dan agama namun baik budi pekerti terhadap pekerja Melayunya. Demikianlah sikap yang ditunjukkan oleh penasihat syarikat rakaman Suria Records (SRC), Tan Su Loke, 70-an, kepada bekas pekerjanya Bahanordin Deraman. Bahanordin atau lebih mesra dengan panggilan Bard, 53, bukanlah satu nama yang asing dalam dunia hiburan tempatan. Beliau yang bertugas sebagai … Read moreBaik betul boss dia, sanggup bayar tunggakan rumah bekas PRO Siti Nurhaliza bikin hati sebak

Niat nk jemur bayi aku nk hilang kan dmm kuning dpan rumah, tapi tiba2 jiran tegur aku tnya aku siapa

Hai salam semua kepada pembaca. Aku Rina, usia aku 38 tahun. Aku seorang ibu yg bekerjaya sebagai cikgu di sekolah menengah harian di utara tanah air. Aku juga memiliki cahaya mata seorang. Suami aku bekerja sebagai pegawai imigrisen di KLIA. Sebelum berkahwin kami bercinta di zaman universiti selama 5 tahun. Dan selepas itu kami berkahwin … Read moreNiat nk jemur bayi aku nk hilang kan dmm kuning dpan rumah, tapi tiba2 jiran tegur aku tnya aku siapa

Penjual Nasi Lemak M4ut Dirempoh. Majikan Dedah Kejadian Sebenar “Pemndu Tu Khayall, Mab0k”

Mendakwa dia tidak dapat mengawal apa yang berlaku kerana dipercayai terlalu khay4l malah mengaku memandu dalam keadaan mab0k. Demikian antara kandungan rakaman video amatur yang tular berhubung kejadian seorang wanita maut selepas kereta dipandu seorang lelaki meremp0h gerai nasi lemak tempat mngsa berkerja di Taman Bertam Indah jam 9.40 pagi, semalam. Dalam kejadian itu, Roslinda … Read morePenjual Nasi Lemak M4ut Dirempoh. Majikan Dedah Kejadian Sebenar “Pemndu Tu Khayall, Mab0k”

Pelik bila tepat jam 6.30 pg, nasi lemak yg abh jual basi. Abh jg buat kejutan msa perkahwinan aku smpai buat mak rebah.

Assalamualaikum dan hai to all the readers. Rasanya masih belum terlambat untuk aku mengucapkan selamat hari raya buat semua. Aku dah gain 3 kg sejak sambut syawal ni. Hahaha. Ok back to the story, nanti melalut pulak mukadimah aku. Aku Dalila (bukan nama sebenar), berumur 26 tahun dan sudah berkahwin dan beranak dua. Hari ni … Read morePelik bila tepat jam 6.30 pg, nasi lemak yg abh jual basi. Abh jg buat kejutan msa perkahwinan aku smpai buat mak rebah.

Lepas 20 tahun, mak kandung tiba2 muncul bawa aku balik beraya. Bersyukur yg amat dlu mak bagi aku pd keluarga angkt

Aku ni anak angkat. Emak kandung aku serahkan aku kepada mama abah aku waktu umur aku 3 tahun. Sebab aku ni anak ke 5 waktu tu. Emak kandung aku tak mampu nak jaga aku. Mama abah selalu cakap, lama nak pujuk aku waktu awal-awal aku pindah masuk rumah ni. Agaknya waktu tu aku dah kenal … Read moreLepas 20 tahun, mak kandung tiba2 muncul bawa aku balik beraya. Bersyukur yg amat dlu mak bagi aku pd keluarga angkt

Bila suami dan bini muda balik honeymoon, aku terus kene halau masuk bilik lain krn buni ke 2 nk dduk blik utama. Tidur sambil mnangis aku malam tu..

Hai. Terima kasih kalau publishkan cerita ni. Aku suri rumah sepenuh masa. Baru 3 tahun mendirikan rumahtangga. Aku kahwin masa umur 20 tahun. Suami pilihan keluarga yang di anggap pelindung yang terbaik untuk aku. Suami umur 34 tahun. Dia tak pernah tolak permintaan aku. Aku dengan dia bahagia je. Aku masakkan untuk dia, tunggu dia … Read moreBila suami dan bini muda balik honeymoon, aku terus kene halau masuk bilik lain krn buni ke 2 nk dduk blik utama. Tidur sambil mnangis aku malam tu..

Berlakon sama2 dalam ‘Elly & Epit’, cinta Hadi & Dayana mekar hingga ke jinjang pelamin

Kalau buka sahaja kaca tv rancangan kanak-kanak di siaran astro Ceria, pasti ramai diantara kita pernah menonton drama komedi bersiri ‘Elly & Epit’ yang mula ditayangkan sekitar tahun 2011 hingga 2013. Selain daripada pelakon utamanya Sweet Qismina dan Afiq, ada lagi dua watak yang menyerikan drama tersebut iaitu watak Hujan dan Diana yang dilakonkan oleh … Read moreBerlakon sama2 dalam ‘Elly & Epit’, cinta Hadi & Dayana mekar hingga ke jinjang pelamin

Waktu senja nenek jerkah mak suruh halau aku dari rumah,pelik sangat prangai nenek,aku kemas barang2,cari kerja kat penang

Assalamualaikum, thanks admin sebab approve cerita ni. Firsy of all, aku seorang mahasiswi di sebuah ipta dan kedua-dua adik aku pelajar UIA. Sejak 4 tahun lalu, aku tak pernah balik rumah. Yer. Rumah mak abah aku. Sebabnya? Aku kecewa. Kecewa dengan sikap mak aku. Walaupon abah banyak memujuk. Tapi aku menolak. Menolak dengan baik maksud … Read moreWaktu senja nenek jerkah mak suruh halau aku dari rumah,pelik sangat prangai nenek,aku kemas barang2,cari kerja kat penang