Tak sangka bangun dari tidur malam tu, dia tengah sedap peluk aku dari belakang, dia text aku cakap sesuatu

Assalamualaikum semua pembaca.. Bila mana terbaca macam2 cerita dalam ni, aku terpanggil jugak untuk share satu kisah. Moga apa yang diceritakan aku ini menjadi iktibar untuk kesemua insan2 yang mempunyai naluri songsang. Allah swt dah jadikan semua benda ada pasangannya yang kita mahu menafikannya dah kenapa kan? harap kisah aku jadikan pedoman Bermula kisah aku … Read moreTak sangka bangun dari tidur malam tu, dia tengah sedap peluk aku dari belakang, dia text aku cakap sesuatu

Terbaik mark berani mohon maaf, Saya akui saya tersilap cakap. Sebenarnya ayat itu ada sambungan lagi tetapi saya tak sempat nak cakap.

PENYANYI Mark Adam memohon maaf secara terbuka kepada semua terutama pengacara Sherry Alhadad terhadap gurauan di konsert Big Stage malam Ahad yang dianggap keterlaluan dan bersifat menghina fizikal wanita itu.Mark memuat naik video pendek di laman sosial Instagram miliknya pada Isnin meluahkan perasaan menyesal terhadap tindakan itu. “Pertama sekali saya nak minta maaf kepada semua dengan … Read moreTerbaik mark berani mohon maaf, Saya akui saya tersilap cakap. Sebenarnya ayat itu ada sambungan lagi tetapi saya tak sempat nak cakap.

Pembedahan keluarkan bayi berjaya, suami hampir rebah doktor beritahu lidah isteri perlu diptong ‘semua’ dan segera, “Sayang dah nak m4ti ke”

KEHILANGAN isteri tersayang dalam keadaan anak-anak masih kecil benar-benar memberi kesan kepada insan bergelar suami. Hakikatnya pemergian itu amat memeritkan tetapi kita harus reda dengan ketentuan-Nya. Menerusi perkongsian Zhafri Nabilah, lelaki ini meluahkan rasa sebak atas pemergian isterinya akibat kanser pada tengah hari Sabtu lalu. Posting bapa kepada lima anak perempuan itu menjadi tular dan … Read morePembedahan keluarkan bayi berjaya, suami hampir rebah doktor beritahu lidah isteri perlu diptong ‘semua’ dan segera, “Sayang dah nak m4ti ke”

“Benda pertama aku tanya, awak ada H1V tak?” Pendedahan wanita ini apabila berkahwin dengan lelaki homo

Apa agaknya reaksi kita apabila pasangan yang kita kahwini tiba tiba mengaku yang dia sebenarnya songsang? Adakah akan terus minta cerai? Atau lari sejauhnya? Ini adalah seorang wanita yang telah ditakdirkan berkahwin dengana pasangang homo. Harus diingatkan bahawa perkongsian kisah ini bukanlah bermakna kami menyokong, menyeru, menghalalkan, atau mengalakkan apa apa perbuatan yang bersangkut paut … Read more“Benda pertama aku tanya, awak ada H1V tak?” Pendedahan wanita ini apabila berkahwin dengan lelaki homo

baru jejak nak masuk rumah, ibu menjerit dengan berita yang ayah bawakn pada aku, tergamak ayah

Salam dan maaf jika jalan penceritaan ada yang agak kelam kabut, agak panjang, atau agak hambar. Dan terima kasih kerana sudi baca kisahku. Jika ada sebarang persamaan dengan sesiapa, semuanya secara kebetulan, sebab ini kisah dari diriku sendiri. Aku anak sulung, dan anak perempuan tunggal dalam keluarga. Adik-adikku smua masih kecil. Aku pula, baru sahaja … Read morebaru jejak nak masuk rumah, ibu menjerit dengan berita yang ayah bawakn pada aku, tergamak ayah

“Kri Yang Salah Lebih Sebenarnya Yang Benarkan Sajad Bergelek Ngenj0t,” – Bonda Rozita

Selepas berkongsi video tarian gelek lagu Cowok Baru bersama Sajad baru-baru ini, Datuk Seri Aliff Syukri memohon maaf kepada ibunya, Rozita Ibrahim di atas keterlanjuran perbuatannya. Ulas Aliff dia tidak punya apa-apa maksud dan hanya sekadar suka-suka dan si ibu nyata lega dengan permohonan maaf anaknya. Malah, Bonda Rozita berharap agar usahawan ini lebih bijak … Read more“Kri Yang Salah Lebih Sebenarnya Yang Benarkan Sajad Bergelek Ngenj0t,” – Bonda Rozita

Aku cikgu, ada murid tahun 3, bilik tidur hanya ada kain, tak sangka jiran berani masuk ketika ayah keluar kerja

Kali ni aku nak share situasi dan perasaan aku hadapi sepanjang bergelar guru. Aku harap dengan sesi sharing ni, korang dapat selami dan bantu beri cadangan bantuan yang boleh diberi. Aku tau kebanyakan korang ada ilmu yang korg boleh share sama. Aku sangat mengalu-alukan ilmu psychology kanak-kanak korang kali ni. First, aku nak cerita tentang … Read moreAku cikgu, ada murid tahun 3, bilik tidur hanya ada kain, tak sangka jiran berani masuk ketika ayah keluar kerja

Baru Mengajar 5 Bulan, Cikgu Cantik Ni Dah Dapat 15 Surat Cinta Siap Pick-up Line berpantun bagai.

Perubahan zaman menyaksikan kemunculan guru-guru muda yang hebat bergaya hingga menarik perhatian ramai. Malah ada dalam kalangan mereka diberi jolokkan cikgu popular yang memiliki ramai pengikut di media sosial. Terbaharu kisah seorang guru jelita menerima surat cinta daripada pelajarnya menjadi tular di Twitter. Perkongsian intipati ‘surat cinta’ yang diterima Zulaikha Zulkifle dengan kapsyen ‘Ya Allah, bagilah … Read moreBaru Mengajar 5 Bulan, Cikgu Cantik Ni Dah Dapat 15 Surat Cinta Siap Pick-up Line berpantun bagai.

“Masih terngiang ngiang jeritan Idah meminta tolong” Tiga beranak menemui ajall dalam satu kebkaran rumah awal pagi tadi

Awal pagi tadi kita telah dikejutkan dengan satu kejadian menyayat hati kebkaran sebuah rumah yang telah menyebabkan tiga beranak rntung lapor Harian Metro hari ini. Memetik dari laporan, menurut seorang jiran mngsa, dia masih terngiang ngiang jertian meminta tolong mngsa ketika kejadian. “Sampai sekarang masih terngiang-ngiang suara isteri mngsa menjerit meminta tolong ketika dalam kebkaran,” … Read more“Masih terngiang ngiang jeritan Idah meminta tolong” Tiga beranak menemui ajall dalam satu kebkaran rumah awal pagi tadi

saya bimbang dengan nasib enam anak yang masih kecil, jika ditakdirkan umur saya tidak panjang

Seorang bapa tunggal buntu memikirkan masa depan enam anaknya selepas menghadapi masalah kesihatan yang menyebabkan dia tidak mampu bekerja. Kamarul Sharizam Kamarudin, 40, berkata dia perlu membesarkan semua anaknya yang berusia dua hingga 13 tahun di rumahnya di Taman Politeknik di sini, selepas bercerai dengan isterinya dua tahun lalu. “Bekas isteri meninggalkan semua anak kepada … Read moresaya bimbang dengan nasib enam anak yang masih kecil, jika ditakdirkan umur saya tidak panjang