Kantoi Whatsapp Bersayang sayang Bagai Dgn Janda. Akhirnya Suami Serik Lps Aku Demand ‘Benda’ Ni Setiap Malam!

Ramai yang memuji wanita ini tidak melatah selepas mengetahui suaminya curang dengan seorang janda anak tiga. Sebaliknya si isteri menggunakan pendekatan yang kreatif dan bertindak mempengaruhi akal fikiran suaminya untuk berfikir panjang apakah tindakannya itu akan membawa kepada ‘keuntungan’ atau kebinasaan yang lebih teruk. ADMIN, terima kasih sebab post cerita saya ini. Sebenarnya sudah lama … Read moreKantoi Whatsapp Bersayang sayang Bagai Dgn Janda. Akhirnya Suami Serik Lps Aku Demand ‘Benda’ Ni Setiap Malam!

Kan kau panggil aku. Tiap2 malam kau panggil aku. Asal tepat pukul 12 tengah mlm je kau panggil aku.

Salam untuk semua pembaca FS. Dah lama sangat aku jadi ‘silent reader’ di FS ni jadi hari ni aku rajin nak berkongsi pengalaman dengan pembaca semua. Kisah ini bertunjangkan kepada sebuah rancangan s3ram yang sering aku ikuti melalui siaran radio dari seberang tambak. Aku pasti ada di antara pembaca semua yang juga meminati rancangan s3ram … Read moreKan kau panggil aku. Tiap2 malam kau panggil aku. Asal tepat pukul 12 tengah mlm je kau panggil aku.

Dah 3 tahun, mama bnuh diri, Time itu d0ktor cuba bgi tahu sy byk kali, abang pula dah meraung, hampir² kene halau.

Ikatan ibu dan anak terjalin sejak pertama kali kita lahir ke dunia. Saat kulit kita menyentuh kulit ibu buat kali pertama, kepanasan tubuh ibu yang memberi kita nyawa untuk terus hidup. Kerana itu, ibu adalah cinta pertama kita. Mereka sanggup berkorban jiwa dan raga untuk kebahagiaan kita. Sekarang bayangkan bila cinta hati kita diambil dari … Read moreDah 3 tahun, mama bnuh diri, Time itu d0ktor cuba bgi tahu sy byk kali, abang pula dah meraung, hampir² kene halau.

“Masa Tu Sy Masih Jahiil. Rsa Malu Prnh Hina Nabi”, Penerbit Filem Fitna Bersyukur Diberi Hidayah, Akhirnya Peluk Islam

Nabi Muhammad SAW pernah berpesan, sesiapa yang memeluk agama Islam, dosanya yang lalu akan diampunkan ibarat bayi yang baru lahir. Hidayah untuk memeluk agama Islam itu datang dalam pelbagai bentuk. Ada yang hadir secara lancar dan tenang malah ada juga yang hadir dengan pelbagai cabaran yang berliku-liku. Namun begitu, disebabkan keyakinan yang tinggi kepada Yang … Read more“Masa Tu Sy Masih Jahiil. Rsa Malu Prnh Hina Nabi”, Penerbit Filem Fitna Bersyukur Diberi Hidayah, Akhirnya Peluk Islam

“Orang Dulu dulu Susah Nak Bercer4i berai nie” Pesanan Akhir Makcik Ini Buat kami Laki Bini Sentap

Perkongsian oleh Muhammad Ahmad ketika dia bertemu seorang makcik di hospital. Pesanan makcik yang diterima olehnya mengenai hubungan rumahtangga amat wajar dijadikan pengajaran kepada semua. 2 hari ini saya melawat saudara di hospital. Jumpa seorang makcik, senyum sentiasa. “Makcik Tengok Sekarang Ramai Orang Bercerai, Puncanya…” Pesanan Makcik Buat Ramai Sentap! Nampak seolah olah sudah biasa … Read more“Orang Dulu dulu Susah Nak Bercer4i berai nie” Pesanan Akhir Makcik Ini Buat kami Laki Bini Sentap

Marliyana mengadu pada ku,abang dan kakak aku memb uli dan memperlekehkan isteri aku di hadapan saudara mara stp kali kami pulang ke kmpung

Assalamualaikum semua. Aku cuma mahu berkongsi kisah aku agar jangan ada yang mengulangi kesilapan yang sama. Aku berkahwin di usia yang muda. Seawal usia 21 tahun, aku dan isteri aku sebaya. Aku bangga mempunyai isteri yang cantik, lemah lembut, pengetahuan agama yang tinggi dan bersopan santun. Tetapi aku silap, membiarkan abang-abang dan kakak-kakak aku membu … Read moreMarliyana mengadu pada ku,abang dan kakak aku memb uli dan memperlekehkan isteri aku di hadapan saudara mara stp kali kami pulang ke kmpung

Dulu Amin tergila2 sgt nk kahwin dgn anak penjual nasi lemak. Tak sangka bakal mak mertua “minta” sesuatu yg Amin tk blh bagi.

Dari laman IIUM Confessions – BM Ini bukan cerita aku, tetapi kenalan aku. Aku gelarkan yang lelaki ini Amin dan yang perempuan itu Mira sebagai nama samaran sahaja. Okay, si Amin ini sedang mencari calon isteri sebab umurnya pun sudah mencecah 30 tahun. Selain sukakan budak-budak, Amin juga mempunyai kerjaya yang baik dan masyuk sangat-sangat. … Read moreDulu Amin tergila2 sgt nk kahwin dgn anak penjual nasi lemak. Tak sangka bakal mak mertua “minta” sesuatu yg Amin tk blh bagi.

“Adam, Along nk sgt tengok kau jadi imam dekat surau malam ni”. Itulah permintaan terakhir dan mlm terakhir aku bersama along sbelum along pergi pd 8.45pagi jumaat.

Nama aku adam 27. Tapi bukan ustaz adam dalam cerita nur tu ye. Aku nak cerita pasal permintaan terakhir along aku sendiri. Aku ada 4 adik beradik, 2 laki 2 perempuan. Aku and along anak lelaki. Along aku ni seorang yang sangat sayangkan adik-adik dia, and dia ni selalu gantikan ayah aku untuk jadi imam … Read more“Adam, Along nk sgt tengok kau jadi imam dekat surau malam ni”. Itulah permintaan terakhir dan mlm terakhir aku bersama along sbelum along pergi pd 8.45pagi jumaat.

Lelaki m4ti dihempap gajah slps tergelincir ketika menyebat haiwan itu

Seorang penjaga gajah dihempap sehingga m4ti oleh gajah yang dijaganya, selepas mangsa menyebat haiwan itu dengan kuat lalu hilang keseimbangan tergelincir dan terjatuh, lapor Daily Mail. Video menunjukkan mangsa, Arun Panikkar, 40, sedang memandikan haiwan itu di Karappuzha di Daerah Kottayam, Kerala, selatan India. Arun dipercayai cuba menyuruh gajah itu baring kerana dia mahu membersihkan … Read moreLelaki m4ti dihempap gajah slps tergelincir ketika menyebat haiwan itu

Bukan salah anak kau xdapat kerja dia dh usaha mungkin blm ada rezeki, blh plak ko g hempuk dia dgn tukul.

WANITA parah dihentak dengan tukul pemecah dinding dalam kejadian di Parit Sungai Melan, Kuala Kurau, dekat Parit Buntar, semalam. Ketua Polis Daerah Kerian, Superintendan Omar Bakhtiar Yaacob berkata, pihaknya menerima maklumat mengenai kejadian daripada petugas Hospital Parit Buntar pada 7.25 malam, memaklumkan wanita berusia 24 tahun itu parah dipercayai dipukul menggunakan senjata tumpul. Menurutnya, susulan … Read moreBukan salah anak kau xdapat kerja dia dh usaha mungkin blm ada rezeki, blh plak ko g hempuk dia dgn tukul.