Mimpi Bertemu Orang Yang Telah ‘Tiada’. Ini Maksud Dari Mimpi Tersebut

Seseorang seringkali bermimpi ketika mereka sedang tertidur lena, namun ada sebahagian dari orang-orang telah bermimpi bertemu dengan orang-orang terdekat mereka yang telah meningal dunia dan ternyata ada makna mimpi bertemu orang yang sudah meningeal dunia. Mengapa kita boleh bermimpi bertemu dengan orang yang sudah meningg4l? Dan apakah makna disebalik mimpi itu? Ramai orang yang menganggap … Read moreMimpi Bertemu Orang Yang Telah ‘Tiada’. Ini Maksud Dari Mimpi Tersebut

“Doa dan sumbangan buat Azalea 5 tahun”Mlecur ‘bermandikan’ sambal popia mendidih

KANAK-KANAK perempuan mlecur seluruh badan akibat terkena sambal popia basah yang menddih dalam kejadian di rumah ibu saudaranya di Bandar Tasik Puteri, Rawang, 7 Februari lalu. Ibu mngsa, Zalida Syuhana Ahmad Tamam, 43, berkata, ketika kejadian, anaknya, Azalea Hani Abdul Rahim, 5, berada di rumah ibu saudaranya untuk meluangkan masa cuti sekolah bersama sepupunya yang … Read more“Doa dan sumbangan buat Azalea 5 tahun”Mlecur ‘bermandikan’ sambal popia mendidih

Pelancong Rusia Buat Hal Mengemis Dalam Restoren. Adibah Nor Luahkan Rasa Tidak Puas Hati

Kenapa sejak kebelakangan ini ramai pula kita dengar pelancong dari luar negara mengemis dalam Malaysia? Dorang ni datang melancong takde duit ke? Ke memang saje cari duit tepi.. Penyanyi dan pelakon, Adibah Noor berkongsi sebuah klip video di laman Twitter menunjukkan dua pelancong asing sedang bermain muzik dan berjalan mengutip sumbangan pelanggan di sebuah kedai … Read morePelancong Rusia Buat Hal Mengemis Dalam Restoren. Adibah Nor Luahkan Rasa Tidak Puas Hati

Isteri minta izin blik kg,aku pun bawa la gf blik rumah sambil jaga anakku.

Waktu aku hantar isteri balik ke kampung aku bawa emy ke rumahku. Salam admin dan krtf.. Aku seorang suami dan ingin luahkan dalam page ni.. Aku ada isteri nama ja(bukan nma sbnar) kami kahwin dah 10 tahun dan ada anak dua orang lelaki dan perempuan.. Ja tak kerja duduk rumah jaga anak.. Dan urus rumah … Read moreIsteri minta izin blik kg,aku pun bawa la gf blik rumah sambil jaga anakku.

“Abg hari ni nak makan sardin tak?” “Boleh juga” balas suami. Jawapan ringkas suami itu akhirnya memakan diri.

Pagi tadi isteri keluar pertanyaan macam ni, “Abg hari ni nak makan sardin tak?”, isteri. “Boleh juga”, saya jawab , “Jom pergi kedai nak beli sardin”, isteri dgn nada seronoknye. “…”, saya plak yg krik..krikk..pandai taktik dia ye.. hummphh.. Lidah terkelu, rasa macam dapat arahan. Terus capai kunci kereta dan bawa isteri ke kedai runcit … Read more“Abg hari ni nak makan sardin tak?” “Boleh juga” balas suami. Jawapan ringkas suami itu akhirnya memakan diri.

“Sayang, Larat Tak Nak Pakai Tudung?”- Sweet.Eyra Hazali Puji Tindakan Tunang ‘Tanya’ Dulu Sebelum Vldeo Cll.

Pelakon, Eyra Hazali memuji tindakan tunangnya, Haziq Nazli yang memintanya supaya mengenakan tudung dahulu sebelum membuat panggilan video. Katanya, apa yang dibuat si tunang yang juga merupakan penjaga gol bola sepak negara itu sesuatu yang bagus kerana menghormatinya sebagai wanita berhijab. Eyra berkongsi perbualan Whatsapp tersebut di laman Twitter miliknya. “Bagus tanya dulu,” tulisnya. Menerusi … Read more“Sayang, Larat Tak Nak Pakai Tudung?”- Sweet.Eyra Hazali Puji Tindakan Tunang ‘Tanya’ Dulu Sebelum Vldeo Cll.

Satu hari,hantar makanan tengahari pd isteri. Air mata sy menitis lihat isteri mkn

Saya mempunyai ahli keluarga sangat baik. Walaupun bukan orang yang sangat kaya, tetapi setidaknya bukan orang yang miskin.Kerana ibu saya sakit, kami hampir menghabiskan semua duit simpanan keluarga kami, hingga perlu berhutang kepada ramai kenalan. Pada akhirnya, setelah ibuku meningghal dunia, kami sekeluarga sedar duit tersebut juga tidak dapat menyelamatkan hidupnya.Orang tua saya hanya memiliki … Read moreSatu hari,hantar makanan tengahari pd isteri. Air mata sy menitis lihat isteri mkn

Isteri watsup suami cara siang sotong, apa yang suami balas buat ramai terhibur.

Seorang isteri tanya kepada suami cara untuk siang sotong, suami siap bagi gambar lagi macammana nak siang sotong. Jom tengok perbualan suami isteri di bawah. Isteri tanya kepala sotong buang ke cmne. Isteri start konpius cara potong yang suami nak. Suami siap lukis lagi nak bagi isteri faham. Suami ajar potong paras mata. Suami ajar … Read moreIsteri watsup suami cara siang sotong, apa yang suami balas buat ramai terhibur.

Laki aku Ni Perfect. Dia Yg Sediakan A hingga Z. Satu hari, hp suami wasap masuk nama Arizul “baby pregnnt lah”.

Saya minta maaf if cerita ni korang rasa tak payah on luah kt sini. Tapi saya perlu juga luahkan. Bukan nak buka aib. Bukan nak tunjuk baik. Just mngharap agar beban hati berkurangan. Saya baru bersalin anak ke dua. Sepasang dah la anak kami. Aku dalam pantang (30 hari) tapi allah turunakan dugaan yang berat. … Read moreLaki aku Ni Perfect. Dia Yg Sediakan A hingga Z. Satu hari, hp suami wasap masuk nama Arizul “baby pregnnt lah”.

Lelaki Yang Tular Jaga Ibu Uzur akhirnya Dedah Sesuatu Mengenai Ibu nya

TINDAKAN lelaki membawa ibunya yang sudah uzur menaiki motosikal dengan meletakkan warga emas itu di bahagian hadapan, mengundang rasa sayu netizen. Dia juga dilihat menyuapkan makanan kepada ibunya di kedai makan di Wakaf Bharu, Tumpat, sehingga tular di media sosial. Demikian rutin Che Mohd Taufik Sulaiman, 44, yang menjaga keperluan ibunya Habshah Ngah, 83, selepas … Read moreLelaki Yang Tular Jaga Ibu Uzur akhirnya Dedah Sesuatu Mengenai Ibu nya