Malam tu abah terlanggar sesuatu, kemudian benda itu terus bergolek bawah kereta abah..

Sekadar perkongsian untuk bacaan suka-suka. Bagi mereka yang lemah semangat dan mudah terbayangkan perkara yang tidak sepatutnya, anda dinasihatkan untuk tidak meneruskan bacaan. Riisiko tanggung sendiri. Gambar-gambar yang digunakan juga hanyalah sekadar hiasan sahaja. Selamat membaca. Thread seram tentang Jalan Muadzam Shah (where I’m studying now) – Rompin (kampung aku). Teringat cerita-cerita makcik dengan mama … Read moreMalam tu abah terlanggar sesuatu, kemudian benda itu terus bergolek bawah kereta abah..

Diganggu mertua, lps beranak, dia jeling je kat aku,risau mungkin rahsia terbocor apa yang dia buat kat aku

Salam ..Semoga kisah ni dijadikan tauladan. Aku kahwin baru je 2 tahun lebih. Anak sorang. Lepas kahwin suami aku ajak duduk dgn family dia dgn alasan kesian dkt mak dia. Mula2 aku tak faham dan aku tak nak pun. Aku nk hidup berdikari. Aku dah ajak dia cari rumah dr spnjg tempoh bertunang tp dia … Read moreDiganggu mertua, lps beranak, dia jeling je kat aku,risau mungkin rahsia terbocor apa yang dia buat kat aku

Dah 5 tahun kawin, tiba2 ade makcik ni cakap ko tak pandai m*in ke, tu yang susah nak dapat anak

Hai Assalamualaikum semua. Aku dah berkahwin selama 5 tahun masih tak dikurniakan anak lagi, aku dan suami aku berkenalan selama 4 bulan sebelum kahwin dan dia terus masuk meminang. Aku dulu boleh dikatakan ada rupa dan dari keluarga yang berada,manakala suami aku pula anak yatim piatu dan berasal dari kampong. Masa bujang memang ramai orang … Read moreDah 5 tahun kawin, tiba2 ade makcik ni cakap ko tak pandai m*in ke, tu yang susah nak dapat anak

Mak mertua tanya priod lg ke,tak ckup dengan tu,siap gelak2 kan aku lagi bila aku tolong dia potong sayur

Assalamualaikum semua. Cerita saya ni simple je. Berkaitan mak mertua saya. Saya dan suami dah berkahwin selama 7 bulan, masih belum direzekikan untuk hamil. Urusan perkahwinan kami memang diuruskan oleh parent mertua sebab kami pun tak saling mengenali. Dari urusan amount mas kahwin dan hantaran sehinggalah urusan perancangan masa depan kami berdua selepas berkahwin parent … Read moreMak mertua tanya priod lg ke,tak ckup dengan tu,siap gelak2 kan aku lagi bila aku tolong dia potong sayur

Ayah buka harga hantaran 20k dkt tunang, tak sangka bila ayh bw lari aku lps jnji nk bw aku naik mahkamah

Salam semua pembaca , saya baru berusia 24 telah bernikah dgn lelaki berusia 45 baru ja sebulan kami mnjdi suami isteri , ya dia seorang lelaki yg berkerjaya tp bukan sbb itu sye memilih dia) sy pulak asal dri keluarga & diri yg serba kekurangan , saya bersyukur dia sudi menerima sy sebagai isteri.. Dugaan … Read moreAyah buka harga hantaran 20k dkt tunang, tak sangka bila ayh bw lari aku lps jnji nk bw aku naik mahkamah

Lepas blik dr bulan mdu,suami tak nak sentuh aku lagi,ckup 165 hari dia hantar kiriman msj buat aku menangis

Assalammualaikum semua. Nama saya Anne, saya berumur 27 tahun, dan tujuan saya menulis ni cuma nak berkongsi pengalaman saya untuk dijadikan iktibar pada wanita-wanita di luar sana. Bercinta lepas nikah tidak semanis yang disangka. Saya ni baru sahaja berkahwin hampir hujung tahun lepas, kami dah berkenalan dari zaman belajar lagi. Sejujurnya kami tiada apa2 ikatan … Read moreLepas blik dr bulan mdu,suami tak nak sentuh aku lagi,ckup 165 hari dia hantar kiriman msj buat aku menangis

ketika duduk bersembang di rumahnya, saya cakap pada tok guru yg saya nak tahu ilmu nombor ekor dan ilmu tarik duit. Terbeliak mata tok guru

Seperti yg dijanjikan, saya akan cerita versi saya dalam pencarian Ilmu-ilmu. 2 cerita saya akan beri iaitu ilmu nombor ekor, dan ilmu tarik barang/duit. Kisah pertama = Ilmu NOMBOR EKOR… (yg tadi saya padam.. inilah kisah penuhnya) Kisah ini panjang.. Bacalah perlahan lahan dan ambil lah pengajaran….. Ok? Bab nombor ekor ini memang banyak kita … Read moreketika duduk bersembang di rumahnya, saya cakap pada tok guru yg saya nak tahu ilmu nombor ekor dan ilmu tarik duit. Terbeliak mata tok guru

Dpt panggiln dr pensyarah hujung sem, dia ofer luluskn subjek yg diajar, tp brsyarat

Assalamualaikum semua. Maaf saya tak berapa pandai sangat menulis tapi saya cuba. Saya nak kongsikan pengalaman sendiri belajar di sebuah universiti awam satu ketika dulu. Saya seorang pelajar perempuan di sebuah universiti awam dan aktif dalam aktiviti2 di Universiti, dalam kelas saya juga seorang pelajar yang aktif bertanya pada pensyarah-pensyarah. Pada semester ke tiga, saya … Read moreDpt panggiln dr pensyarah hujung sem, dia ofer luluskn subjek yg diajar, tp brsyarat

Masa tawaf tu dia tiba2 tanggalkan kain ihram dan dijadikan alas kaki. Blik hotel, ustaz tnya dan ini jawapan mengejutkan dri lelaki tersebut…

Kisah aneh ini diceritakan oleh seorang lelaki yang bertugas menyelia jemaah-jemaah haji ketika musim haji. Semoga kisah ini boleh dijadikan iktibar kepada semua pembaca. CUACA SEJUK DI TANAH SUCI Kisah yang akan saya ceritakan ini agak aneh, kisah mengenai mengenai seorang jemaah bernama Mansor (bukan nama sebenar) berusia 30-an yang sebaya dengan saya. Mansor bekerja … Read moreMasa tawaf tu dia tiba2 tanggalkan kain ihram dan dijadikan alas kaki. Blik hotel, ustaz tnya dan ini jawapan mengejutkan dri lelaki tersebut…

‘Saya Terus Melamar Beliau Menjadi Madu’ – Satu Dalam Sejuta, Wanita Ini Kongsi Kisah Manisnya Berpoligami!

Poligami sering kali menjadi topik perbincangan yang sangat menarik buat kaum lelaki tetapi sebaliknya tidak bagi kebanyakan wanita. Namun, masih ada juga dalam kalangan wanita yang menerima baik kehidupan berpoligami ini, kerana mereka yakin akan manfaat dan kelebihan kehidupan berpoligami. Menerusi Facebook Khazatul Atiqah, wanita ini kongsi detik pertemuannya dengan bakal madu dan bagaimana dia menerima … Read more‘Saya Terus Melamar Beliau Menjadi Madu’ – Satu Dalam Sejuta, Wanita Ini Kongsi Kisah Manisnya Berpoligami!