Ex roomate nani balas dendaam pada aku guna sihir lepas aku buat confesion tentang dia pembela binatang tu.

Nani Dan Sara Part 2 Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih admin kerana menyiarkan cerita aku. Dari mana aku nak mula, aku pon kurang pasti. Kisah yang aku kongsikan ini, kisah benar yang terjadi dalam hidup aku, akibat rasa tidak puas hati bekas rakan serumah. Sebenarnya, aku pernah bercerita tentang housemate aku (Nani bukan nama … Read moreEx roomate nani balas dendaam pada aku guna sihir lepas aku buat confesion tentang dia pembela binatang tu.

Baru Nak Husnuzon… 4 Pelajar IPTS Check In Homestay Nak Buat Projek ‘Sekali’

Tweet daripada seorang pemilik homestaybaru-baru ni mendedahkan pasal aktiviti tak bermoral remaja zaman kini. Menurut Fareez, 9 November lalu ada sekumpulan pelajar IPTS datang check in dekat homestay miliknya. Kumpulan remaja tu terdiri daripada 2 lelaki dan 2 perempuan. Homestay yang terletak di Melaka tu ada 3 bilik tidur dan setiap satu dilengkapi dengan perabot macam katil dan almari. Bilik ada 3 so pandai … Read moreBaru Nak Husnuzon… 4 Pelajar IPTS Check In Homestay Nak Buat Projek ‘Sekali’

Roomate aku Nani tu suka ternak haiwan putih tepi tong sampah. Dia kaut guna sudu makan dan letak dlm tupperware.

Hai semua. Pertama kali buat luahan, atau sebenarnya aku nak cerita sendiri dekat housemate sambil buat muka garang depan dia, tapi aku masih belum dapat kekuatan untuk luahkan semua perasaan yang aku rasa selama ni. Aku harap dia bacalah sebab aku selalu nampak dia share IIUM confession ni dekat fcebook dia. Umur aku 24 dan … Read moreRoomate aku Nani tu suka ternak haiwan putih tepi tong sampah. Dia kaut guna sudu makan dan letak dlm tupperware.

Tak apa sy tidak kesah apa org nak cakap, yang penting saya janda bahagia.

Assalamualaikum Admin. Terima kasih siarkan cherita ni. Akhirnya hari ini, Jumaat, 13 April 2018, selepas 7 tahun berkahwin, saya dicheraiikan dengan talak tiga dan ini lah hari paling bahagia buat saya. 7 tahun bukan tempoh masa yg sekejap, tapi sebenarnya tak cukup untuk perempuan yang lemah macam saya. Sebelum kahwin, suami dan keluarga mertua sangat … Read moreTak apa sy tidak kesah apa org nak cakap, yang penting saya janda bahagia.

Sebagai seorang perempuan sanggup bina istana atas air mata orang lain. Tapi selepas beberapa tahun perempuan itu tibatiba pm aku minta duit.

Assalamualaikum. Di sini, aku namakan diri aku sebagai Lily. Penceritaan aku kali ni adalah mengenai kehidupan aku di mana teman-teman boleh jadikan pengajaran. Aku berumur awal 30-an, telah berkahwin dan telah bekerja di salah satu IPT di Malaysia. Aku mulakan penceritaan aku sejak aku dari kecil. Penghujung tahun 90an. Aku masih bersekolah rendah. Keluarga aku … Read moreSebagai seorang perempuan sanggup bina istana atas air mata orang lain. Tapi selepas beberapa tahun perempuan itu tibatiba pm aku minta duit.

[GAMBAR] WOW Sweetnya! Kenal Menerusi Drama Elly & Epit, Hadi & Dayana Akhirnya Ikat Tali Pertunangan

Bagi mereka yang selalu suka menonton kartun dan drama-drama bersiri di Astro Ceria, pasti anda pernah tonton drama komedi Elly & Epit. Drama tersebut telah berlangsung pada 2011 (Siri 1) dan 2013 (Siri 2) dan dibintangi oleh pelakon cilik Afeiq Shazwan, Sweet Qismina, Abdul Hadi, Dayana dan Raykarl selain dibantu oleh Johan Raja Lawak. Selepas drama … Read more[GAMBAR] WOW Sweetnya! Kenal Menerusi Drama Elly & Epit, Hadi & Dayana Akhirnya Ikat Tali Pertunangan

Jalan kulai Kota Tinggi. Aku nampak jasad yg dlm bungkusan putih sama mcm kawan aku lepak tadi.

Hampir 3 bulan aku nak terima kenyataan dengan apa yang aku lalui dan nampak ni. Aku tak pandai nak intro sangat, so aku start sajalah ya. Ceritanya bermula bergini. “Uda, kau kena balik terus ke rumah malam ni jugak!. Ada hal mak nak cakap ni”. Mesej dari mak aku. “Ok”. Aku membalas. Lemah betul dengan … Read moreJalan kulai Kota Tinggi. Aku nampak jasad yg dlm bungkusan putih sama mcm kawan aku lepak tadi.

Bila dah masuk 6 bulan tggal bersama mertua baru terserlah perangai sebenar mertua.

Assalamualaikum semua reader, admin. Saya nak ucapkan terima kasih kerana cerita ini disiarkan untuk tatapan pembaca. Saya baru berkahwin. Ada dalam 6 bulan. Suami saya, Amin, adalah pegawai kerajaan. Saya masih ade mak dan ayah yang tinggal dimuar. Selama saya kahwin, sementara menunggu rumah quarters, saya duduk dgn mak mertua saya. Mak mertua saya terkena … Read moreBila dah masuk 6 bulan tggal bersama mertua baru terserlah perangai sebenar mertua.

Video penampakan hantu dianggap lucu, tapi pengarah syarikat dedah gangguan misteri

PETALING JAYA: Video rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan seorang lelaki yang sering diganggu oleh penampakan makhluk halus, kini tular di media sosial. “Video ini saya ambil setelah sering kali diganggu oleh penampakan. Apa yang akan anda saksikan pasti akan membuka mata anda apa yang berlaku seterusnya,” menurut keterangan menerusi video berdurasi hampir tiga minit itu. … Read moreVideo penampakan hantu dianggap lucu, tapi pengarah syarikat dedah gangguan misteri

Keluhan kerana anak sering dapat nombor 23..akhirnya ibu bapa ini terkejut bila tahu hal sebenar

Di kelasnya ada 25 orang murid, setiap kali ujian peperiksaan, anak perempuanku selalu mendapat ranking ke-23. Akhirnya dia mendapat gelaran nombor itu sebagai panggilan. Sebagai orang tua, kami merasa panggilan ini kurang sesuai didengar, namun peliknya anak kami tidak pernah merasa janggal dengan panggilan ini. Pada suatu hari kami berkumpul bersama keluarga besar kami di … Read moreKeluhan kerana anak sering dapat nombor 23..akhirnya ibu bapa ini terkejut bila tahu hal sebenar