Keluhan kerana anak sering dapat nombor 23..akhirnya ibu bapa ini terkejut bila tahu hal sebenar

Di kelasnya ada 25 orang murid, setiap kali ujian peperiksaan, anak perempuanku selalu mendapat ranking ke-23. Akhirnya dia mendapat gelaran nombor itu sebagai panggilan. Sebagai orang tua, kami merasa panggilan ini kurang sesuai didengar, namun peliknya anak kami tidak pernah merasa janggal dengan panggilan ini. Pada suatu hari kami berkumpul bersama keluarga besar kami di … Read moreKeluhan kerana anak sering dapat nombor 23..akhirnya ibu bapa ini terkejut bila tahu hal sebenar

UTM Tampil Beri Penjelasan Berkenaan Isu Ibu Bapa Graduan Masuk Dewan Melalui Tepi Longkang

PETALING JAYA: Hari konvokesyen bukan sahaja menjadi hari yang paling ditunggu-tunggu oleh setiap pelajar institusi pengajian tinggi, malah ia juga menjadi detik yang dinanti-nantikan oleh ibu bapa. Namun, timbul cerita tidak enak tentang layanan terhadap ibu bapa yang diberikan oleh sebuah universiti tempatan di selatan tanah air pada hari konvokesyen. Seorang pelayar Twitter @eiffaakmal meluahkan rasa … Read moreUTM Tampil Beri Penjelasan Berkenaan Isu Ibu Bapa Graduan Masuk Dewan Melalui Tepi Longkang

Rupa-rupanya dalam masa dia couple dgn aku, dia ada tersuka tanpa sengaja dengan classmate dia. Tapi satu hari classmate dia luahkan perasaan kat dia, so dia buat keputusan nak putus terus

Rasanya semua orang ada pengalaman bercinta mereka sendiri. Ada yang mula bercinta seawal di bangku sekolah, di universiti dan di alam pekerjaan. Tahniah jika percintaan korang itu berjaya sampai ke jinjang pelamin! Yang tak berjaya, boleh cuba lagi dan baca kisah bakal doktor ini yang dikecewakan beberapa kali oleh pasangannya. Apa yang menyakitkan hati alasan yang … Read moreRupa-rupanya dalam masa dia couple dgn aku, dia ada tersuka tanpa sengaja dengan classmate dia. Tapi satu hari classmate dia luahkan perasaan kat dia, so dia buat keputusan nak putus terus

Roomate aku Nani tu suka ternak haiwan putih tepi tong sampah. Dia kaut guna sudu makan dan letak dalam tupperware.

Hai semua. Pertama kali buat luahan, atau sebenarnya aku nak cerita sendiri dekat housemate sambil buat muka garang depan dia, tapi aku masih belum dapat kekuatan untuk luahkan semua perasaan yang aku rasa selama ni. Aku harap dia bacalah sebab aku selalu nampak dia share IIUM confession ni dekat fcebook dia. Umur aku 24 dan … Read moreRoomate aku Nani tu suka ternak haiwan putih tepi tong sampah. Dia kaut guna sudu makan dan letak dalam tupperware.

Tidak Datang H4id Selama 3 Tahun, Wanita Ini Kena Jangkitan Rahim Selepas Suntikan Perancang Keluarga, Wanita Ini Kongsi Kisah Yg Dialaminya Sebagai Amaran Pada Wanita Lain.

Seorang ibu telah mendapat jangkitan rahim dan tidak datang haid selama 3 tahun, selepas mendapat suntikan perancang 3 bulan. Ibu ini berkongsi kisahnya sebagai amaran kepada ibu-ibu lain yang ingin menggunakan kaedah perancang ini. Suntikan perancang keluarga Suntikan perancang keluarga adalah salah satu kaedah perancang yang digunakan untuk menjarakkan kehamilan. Walaupun suntikan perancang keluarga secara … Read moreTidak Datang H4id Selama 3 Tahun, Wanita Ini Kena Jangkitan Rahim Selepas Suntikan Perancang Keluarga, Wanita Ini Kongsi Kisah Yg Dialaminya Sebagai Amaran Pada Wanita Lain.

“Dia bukan anak saya, Selepas kisah divir4lkan, bekas suami perjelas dakwaan abai tanggungjawab

SELEPAS pelbagai tuduhan dilemparkan oleh seorang wanita terhadap bekas suaminya yang didakwa mengabaikan tanggungjawab sebagai seorang bapa, lelaki berkenaan akhirnya tampil menafikan dakwaan tersebut. Lelaki itu yang pada awalnya enggan mengeruhkan keadaan terpaksa membersihkan namanya apabila posting berbentuk tuduhan dimuat naik bekas isterinya, yang menggunakan akaun @nori di Twitter tular sejak Jumaat lalu. Menurut Shahrul Fazlim, … Read more“Dia bukan anak saya, Selepas kisah divir4lkan, bekas suami perjelas dakwaan abai tanggungjawab

Buat Apa Siti Nak Solat, Ayh Pun Tak Pernah Solat. Siti Tak Pernah Nampak Ayah Solat

“Saya yang telefon puan, 2 minggu lepas bagitahu saya nak masukkan anak saya ke sini. Polis telah keluarkan surat perintah untuk anak saya ditempatkan di Baitus Solehah.”“Mana anaknya?”Didalam kereta.“Panggilah masuk.”Kakak remaja umur 14 tahun pergi ke kereta, mengajak adiknya masuk. Remaja itu enggan masuk mulanya. Setelah didesak oleh kakak, baru masuk.“Siapa nama ya?“Siti Sifir.“Siti, mari … Read moreBuat Apa Siti Nak Solat, Ayh Pun Tak Pernah Solat. Siti Tak Pernah Nampak Ayah Solat

Sekian Lama Siasat, Akhirnya Wartawan Temui Result SPM Syed Mokhtar Yg Mengejvtkan Ramai.

Siapa tak kenal dengan beliau, Tan Sri Syed Mokhtar Al Bukhary merupakan salah seorang Melayu terkaya di Malaysia. Dia seorang yang misteri dan jarang sekali keluar dalam media. Beberapa tahun dahulu, seorang wartawan, Tuan Ku Seman berjaya temuramah beliau dan terkejut bila tau kisah SPM nya.. Allahu. Jom baca dan kongsikan. DAPAT TEMURAMAH PUKUL 11 … Read moreSekian Lama Siasat, Akhirnya Wartawan Temui Result SPM Syed Mokhtar Yg Mengejvtkan Ramai.

Setelah anak aku dilahirkan, aku sedih kerana masyarakat sekeliling asik menghina anak kecil tu, ank luar nikah nie memg kena pandang hina ke?

assalamualaikum semua aku nak tanya la anak luar nikah ni memang dipandang hina ke?? macam ni sebelum aku kawen dengan bini aku waktu aku kenal, dia tengah mngandung waktu tu kandungan dia masa tu baru sebulan. tapi tu bukan anak aku. pasal anak tu aku tak kisah. disebabkan dia ditinggalkn aku bela bini aku tu … Read moreSetelah anak aku dilahirkan, aku sedih kerana masyarakat sekeliling asik menghina anak kecil tu, ank luar nikah nie memg kena pandang hina ke?

SPM aku hancur.Dtg pakcik minta 2ringgt. Aku maki dia. Tapi reaksinya buat aku sebak.

Result telah berada dalam tanganku. Kecewa. SPM hancus. Lebur. Aku tak hiraukan rakan-rakan lain, start motor balik rumah. Perasaan dalam dada bercampur baur. Antara sedih, kecewa, marah, rasa terhina, rasa rendah diri, rasa meluat dengan yang dapat tinggi, rasa cemburu dengan yang dapat pujian. Hati sakit. Terbayangkan reaksi mak dan ayah yang ada di rumah. … Read moreSPM aku hancur.Dtg pakcik minta 2ringgt. Aku maki dia. Tapi reaksinya buat aku sebak.