Adik Ainul Mardhiah dijangka terbang ke London Khamis ini

MELAKA: Urusan persiapan keluarga Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin, penghidap knser mulut, ke London hampir selesai apabila bapanya mengesahkan bakal bertolak ke sana, Khamis ini. Ahmad Safiuddin Ahmad Razak, 24, berkata semua persiapan termasuk pasport, penginapan dan kos rawatan Ainul Mardhiah, selesai namun masih menunggu maklum balas daripada Malaysia Airlines (MAS) kerana tiket bergantung kepada kekosongan … Read moreAdik Ainul Mardhiah dijangka terbang ke London Khamis ini

Bila aku tanya, isteri terus jawab, kahwin la lagi tapi izinkan saya cari kebahagian sy sendiri. Lps tu dia pergi mcm tu je. Sejak dari tu tak dgr dh dia bebel.

Macam ni, saya mempunyai masalah keluarga yang aku rasa buntu nak buat apa. Aku berumur 27 tahun dan saya kawin dengan seorang gadis 2 tahun muda dari saya. Perkahwinan aku dan dia tiada masalah sebelum ni cuma isteri aku suka memaksa saya solat. Ye, saya tahu solat tu wajib tapi aku tidak suka orang paksa … Read moreBila aku tanya, isteri terus jawab, kahwin la lagi tapi izinkan saya cari kebahagian sy sendiri. Lps tu dia pergi mcm tu je. Sejak dari tu tak dgr dh dia bebel.

Suami ak kerje di laut. 2 minggu je di darat. Tahun prtama kawin, aku bunting. Time aku berpantang, aku buka phone suami aku.

Masa kali pertama dia sakiti hati aku masa aku tgh pantang anak sulong. Dia keluar kejap nak beli barang. Tapi, kereta kena langgar. Melayang sekelip mata duit ratus2 nak baiki kereta. Rupanya ada satu rahsia besar yang dia sembunyikan dan akhirnya dia kantoi dengan aku. Rahsia ni bukan aku sengaja korek upah spy ke apa. … Read moreSuami ak kerje di laut. 2 minggu je di darat. Tahun prtama kawin, aku bunting. Time aku berpantang, aku buka phone suami aku.

Sibuk komen fasal mekap, Alyah ‘sekolahkan’ netizen tak snsitif kem4tian pengasas Dnars

Berita pemergiaan usahawan kosmetik, Faziani Rohban Ahmad, 40, pada Sabtu lalu mengundang sebak dalam kalangan selebriti tempatan yang turut berasa kehilangannya. Antaranya, penyanyi Datin Alyah yang juga terkejut dengan berita sedih tersebut dan memuat naik foto bersama pengasas Dnars itu di laman Instagram. Bagaimanapun menerusi ruang komen, Alyah menegur salah seorang pengikutnya yang dilihat tidak sensitif … Read moreSibuk komen fasal mekap, Alyah ‘sekolahkan’ netizen tak snsitif kem4tian pengasas Dnars

Bakal bini dia suka berpleseran dgn jantan miaang,peluk kt ats motor mcm kena gam,tp Ihsan tetap terima seadanya

Assalamualaikum semua.Ok..Fuh tengah2 hari ni syok nya tidur bulan puasa pulak kan sambil kena aircond pula..syahdu..aku cuma nk luahkan cerita mengenai kawan aku ni dari time aku belajr sampai lah kami kerja..Dia ni BFF aku sjak dari kecil lg. Oke..straight to the point..aku ada seorang kawan..bukan kawan..tapi sahabat..Kami kenal sejak dari sekolah menengah lagi..dia ni … Read moreBakal bini dia suka berpleseran dgn jantan miaang,peluk kt ats motor mcm kena gam,tp Ihsan tetap terima seadanya

Dia bukan siapa2, tapi dia sanggup berhenti belajar demi kami sekeluarga,bukan ayah,tp dialah along kami

Salam semua,da lepas terawih ke smeua? Sebelum terlupa perkenalkan diri. Aku mardiah, anak kedua dari 7 org adik beradik. Aku rasa nak menulis pasal lelaki itu, iaitu orang yang dah banyak berkrban untuk hidup aku. Tapi dia bukan BF, bukan ayah, bukan datuk aku. Dia ialah abang aku yang aku panggil Along. Tahun depan umur … Read moreDia bukan siapa2, tapi dia sanggup berhenti belajar demi kami sekeluarga,bukan ayah,tp dialah along kami

Kisah Seorang Mekanik Dengan Seribu Satu Soalan Yg Takkan Pernah Ada Penghujungnya.

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Terima kasih kepada admin jika confession saya dipublishkan. Nama saya Zack. Saya terpanggil untuk membuat confession ini setelah rakan saya iaitu Joe baru sahaja menceritakan kisahnya yang baru 2 minggu bercerai. Bila ditanya, beliau menyatakan bahawa beliau tidak tahan dengan perangai keluarga mertua dan isterinya yang “over demand”. Segala benda … Read moreKisah Seorang Mekanik Dengan Seribu Satu Soalan Yg Takkan Pernah Ada Penghujungnya.

Suami baru shj meniggal. Tiba2 datang wanita buta berkerusi roda dtg semasa wasiat dibacakan. Akhirnya terbongkar rahsia ar wah suami selama ini.

Foto sekadar hiasan. Saya berusia 55 tahun jadinya saya tak pandai nak berkias ayat. Tapi saya nak berkongsi dgn pembaca kisah madu saya yg saya doakan agar dia dikurniakan Syurga Teragung setelah apa yg dilaluinya selama ini. Amin.. Moga sama-sama kita ambil iktibar ye. Pada tahun 1988 saya bernikah dgn seorang lelaki yg sama profesion … Read moreSuami baru shj meniggal. Tiba2 datang wanita buta berkerusi roda dtg semasa wasiat dibacakan. Akhirnya terbongkar rahsia ar wah suami selama ini.

Dengan senyuman bangga, jatuh lah talak 3 utk diri aku bila aku melangkah keluar dr rmh. Sekarang aku bebas dari suami.

Foto sekadar hiasan. Akhirnya hari ini, Jumaat, 13 April 2018, selepas 7 tahun berkahwin, saya diceraikan dengan talak tiga dan ini lah hari paling bahagia buat saya. 7 tahun bukan tempoh masa yang sekejap, tapi sebenarnya tak cukup untuk perempuan selemah saya. Sebelum kahwin, suami dan keluarga mertua sangat baik. Ketika bertunang, saya mula nampak … Read moreDengan senyuman bangga, jatuh lah talak 3 utk diri aku bila aku melangkah keluar dr rmh. Sekarang aku bebas dari suami.

Tergmak mama aku tngkp gmbr dlm blik aku dan bini lps tu sebarkan pd smua hnya krna aku ikut ckp bini saja

Salam semua di subuh hening 15 ramadhan ni aku terdetik untuk menulis luahan ini.Lebih kepada konflik keluarga aku dan bini aku sediri.Sebelum terlupa nama aku Shah.Aku berasal dari Ipoh,Perak je..Sejuk jugak cuaca pagi ni..harap aku dapt menulis dgn penuh tabah sbb da lama aku pendam kan perasaan ini. Bermula nya bila aku sendiri pun tak … Read moreTergmak mama aku tngkp gmbr dlm blik aku dan bini lps tu sebarkan pd smua hnya krna aku ikut ckp bini saja