“Saya simpan gaji saya..” – Tun M dedah tak pernah ‘sentuh’ gaji selama 29 tahun

Tun M dedah tak pernah sentuh gaji selama 29 tahun

Tun M dedah tak pernah sentuh gaji selama 29 tahun | Walaupun hari ni usianya telah mencecah 93 tahun, namun Tun Dr Mahathir Mohamad tetap ‘steady’ dan bersemangat bagi menjalankan tugas sebagai Perdana Menteri. Sebelum ini, Tun M menyatakan bahawa jemaah menteri bersetuju agar gaji pokok mereka dipotong sebanyak 10 peratus sebagai tanda prihatin untuk … Read more“Saya simpan gaji saya..” – Tun M dedah tak pernah ‘sentuh’ gaji selama 29 tahun

Kekal langsing lepas bersalin, Amyra Rosli digelar ‘hot mom’

Amyra Rosli digelar hot mom

Amyra Rosli digelar hot mom | Apabila perempuan sudah berkahwin kemudian mengandung dan melahirkan anak pasti bentuk badan mereka akan berubah. Inilah perkara yang paling digeruni oleh ramai wanita zaman sekarang. Malah, ada segelintir perempuan yang tidak mahu mengandung atau berkahwin kerana risau bentuk badan mereka akan mengalami perubahan. Namun, pelakon Amyra Rosli telah membuktikan … Read moreKekal langsing lepas bersalin, Amyra Rosli digelar ‘hot mom’

“Cukup la kerja gila dulu..” – Berkat doa ibu, Iqram Dinzly kembali ke pangkal jalan

Iqram Dinzly kembali ke pangkal jalan

Iqram Dinzly kembali ke pangkal jalan | Beberapa bulan lalu, pelakon Iqram Dinzly sering mencetuskan kontroversi dengan memuat naik video aksi ‘gila-gila’ di laman sosial Instagram sehingga menerima kritikan teruk netizen. Memetik laporan BH online, pelakon telefilem Dengan Lafaz Bismillah itu kini menyedari dan berasa malu dengan kelakuan peliknya serta mula mencari identiti dirinya pada akhir … Read more“Cukup la kerja gila dulu..” – Berkat doa ibu, Iqram Dinzly kembali ke pangkal jalan

“Nak bermanja dalam rahim mak tu..” – Isteri Adam Corrie tak jadi buat pembedahan bersalin

Isteri Adam Corrie

Selepas menjalani kehidupan berumah tangga selama 10 tahun, pelakon Adam Corrie dan isteri, Fazima Fuad kini semakin teruja dan gembira untuk bergelar ibu bapa buat kali pertama. Terbaru,  pelakon yang terkenal dengan watak antagonis itu berkongsi sebuah posting di laman Instagram miliknya mengenai perkembangan kandungan isterinya setelah dimasukkan ke dalam hospital. Menurut Adam Corrie, dia bersyukur apabila … Read more“Nak bermanja dalam rahim mak tu..” – Isteri Adam Corrie tak jadi buat pembedahan bersalin

Bukan Bra Bro

Bukan Bra Bro

Pelakon cantik Zahirah Macwilson nampaknya kini sedang menikmati percutian di Bali. Jika anda mengikuti laman Instagramnya, dapat lihat beliau memuatnaik beberapa keping foto OOTD yang sangat cantik. Fuh memang cunlah Zahirah ini kan? Namun, apa yang menjadi perhatian netizen adalah dress oren yang digayakan pelakon Mentari ini menampakkan pakaian dalam. Walaubagaimanapun Zahirah menjawab kain hitam … Read moreBukan Bra Bro

[GAMBAR] Comel Sungguh Anak Keempat Aliff Syukri, Namanya Yusoff Al-Qardawi!

Anak Keempat Aliff Syukri, Namanya Yusoff Al-Qardawi

Tahniah MH ucapkan buat usahawan yang kini bergelar selebriti, Datuk Seri Aliff Syukri kerana isterinya, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid telah pun selamat melahirkan cahaya mata lelaki seberat 3.15 kilogram, pada Isnin. Pengumuman tersebut telah pun dikongsi ibu Aliff yang juga merupakan seorang pengasas kosmetik terkenal, Rozita Ibrahim menerusi Instagram beberapa jam selepas kelahiran. … Read more[GAMBAR] Comel Sungguh Anak Keempat Aliff Syukri, Namanya Yusoff Al-Qardawi!

‘Kenapa Saya Buka Tudung Selepas Ramadan’

Kenapa Saya Buka Tudung Selepas Ramadan

Keputusan pelakon jelita, Fazura membuka tudung selepas berhijab selama sebulan di bulan Ramadhan telah mendapat pelbagai respon daripada netizen. Rata-rata meluahkan rasa kesal kerana mereka mengharapkan perubahan tersebut kekal. Tidak kurang juga yang memberi kebebasan kepada artis tersebut membuat pilihan sendiri. Di ruangan komen, seorang individu bertanyakan apakah perasaan Fazura kembali tidak bertudung selepas sebulan … Read more‘Kenapa Saya Buka Tudung Selepas Ramadan’