Syed Mokhtar Al-Bukhary beli Utusan Malaysia, utusan akan terus hdup.

Media Utusan Malaysia yang dilaporkan berhenti beroperasi minggu lalu bakal bernafas semula selepas dibeli oleh jutawan Tan Sri Syed Mokhtar Al-Bukhary. Lapor Berita Harian Singapura, langkah itu bagi memastikan akhbar tertua Malaysia itu terus kekal beroperasi. Pelaburan ini dilihat sebagai langkah sokongan Tan Sri Mokhtar bagi memastikan sektor pengiklanan, pengedaran serta percetakan Utusan Malaysia dapat … Read moreSyed Mokhtar Al-Bukhary beli Utusan Malaysia, utusan akan terus hdup.

Suami aku bos, aku jd hamba lps dia buat keputusan utk yg amat mengecewakan aku

Salam semua pembaca, zaman sekarang nie ade lagi ker pempuan yang sngup hidup susah dengan sorang lelaki asing dari dia tak ade ape2 hingga berjaye. kawan2 tengok kami pasangan sempurna sama cntik sama padan.. aku ade dengan die dari dia tiada apa2 langsung masa berkawan pun die bukan orang senang.. Aku terime suami aku tanpe … Read moreSuami aku bos, aku jd hamba lps dia buat keputusan utk yg amat mengecewakan aku

Bintang Kpop, Sulli Ditemui dalam keadaan tergantung Di Rumah. Punca sebenar di ketahui.

Hari ini, menjadi trending di laman Twitter dengan lebih 100 juta kicau mengenai pelakon dan penyanyi terkenal Korea, Sulli ditemui m4ti di sebuah kediaman yang dipercayai miliknya di Seongnam, Gyeonggi. Pengurus peribadinya berkata, mngsa ditemui sudah tidak benyawa di kediamannya sekitar jam 3.21 petang hari ini. Tambahnya, terakhir dia menelefon mngsa pada hari Ahad lalu dan ingin … Read moreBintang Kpop, Sulli Ditemui dalam keadaan tergantung Di Rumah. Punca sebenar di ketahui.

Kalau saya dengar kamu nyanyi macam pasang cd, lebih baik saya pasang cd sahaja- Datuk Ramli Ms

Juri tetap Gegar Vaganza musim keenam (GV6), Datuk Ramli MS berkata, dia akan lebih berkeras dalam pemberian markah terhadap persembahan kesemua 13 peserta pada minggu hadapan.Ini kerana, kata Ramli, peserta yang masih dapat menyanyikan lagu sendiri pada minggu hadapan perlu menunjukkan kelainan biarpun sudah selesa menyanyikan lagu tersebut dalam setiap persembahan sebelum ini.”Sebenarnya menyanyikan lagu … Read moreKalau saya dengar kamu nyanyi macam pasang cd, lebih baik saya pasang cd sahaja- Datuk Ramli Ms

Baby siapa yang aku gendong dan susukan nie – Ada makhluk tumpang menyusu

Sekadar perkongsian untuk bacaan suka-suka. Bagi mereka yang lemah semangat dan mudah terbayangkan perkara yang tidak sepatutnya, anda dinasihatkan untuk tidak meneruskan bacaan. Risiko tanggung sendiri. Gambar-gambar yang digunakan juga hanyalah sekadar hiasan sahaja. Selamat membaca. Mak-mak ibu ibu terutamanya yang menyusukan bayi. Ada cerita seram sis nak kongsi. Baru saja terjadi sebentar tadi. Begini … Read moreBaby siapa yang aku gendong dan susukan nie – Ada makhluk tumpang menyusu

Gadis Kudung Tangan Pakai Tudung Guna Kaki Jadi Viral, Netizen Luah Rasa Kagum

Luar biasa. Walaupun dilahirkan tanpa tangan, Puan Nor Farrah Syahirah Shah membuktikan beliau mempunyai kelainan dari segi kemampuan dan kecekalannya. Wanita kelainan upaya (OKU) ini membuatkan ramai pelajar tingkatan 3 di SMK Tiwa terpukau dengan kemahiran beliau menggunakan kaki untuk memakai hijab dengan kemas. Dalam video yang dikongsikan di Youtube oleh Azmiah Mahmud, Syahirah yang … Read moreGadis Kudung Tangan Pakai Tudung Guna Kaki Jadi Viral, Netizen Luah Rasa Kagum

Setelah Dituduh bolot semua hasil wang sumbangan. Balu Mejar Zahir tampil perjelas hal sebenar

Menerusi laporan Harian Metro, balu arwh Mejar Zahir tampil perjelaskan hal sebenar berhubung hasil duit sumbangan yang diterima Ikuti laporannya dibawah. SUNGAI PETANI: “Saya bukan seperti disangka, malah sama sekali tidak pernah lupakan anak dengan bekas isteri aruwah,” kata Nour Shafinar Harun, 31. Balu Allahyarham Mejar Mohd Zahir Armaya itu berkata, dia kesal dan terkilan apabila … Read moreSetelah Dituduh bolot semua hasil wang sumbangan. Balu Mejar Zahir tampil perjelas hal sebenar

Hanya Kerana cerek mngsa mti on the spot selepas diblasah 8 pelajar Form 5

Gejala bvli dan pkul seringkali kita dengar berlaku di asrama. Masih lagi ada yang ingat kejadian yang menimpa Muhammad Farid Ibrahim yang dipkul pada tahun 2004. Pada kejadian melibatkan pelajar di Sekolah Menengah Agama Dato’ Klana Petra Maamor, Ampangan, Negeri Sembilan – seorang pelajar bernama Muhammad Farid Ibrahim yang berusia 16 tahun didapati meninggal dunia … Read moreHanya Kerana cerek mngsa mti on the spot selepas diblasah 8 pelajar Form 5

Pak cik tu ada buat apa2 yang pelik tak kat awak

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum warga pembaca IIUMC. Saya Sya. Seperti yang kita sedia maklum, lagi beberapa bulan sahaja lagi cuti persekolahan akan bermula. SPM pun sudah semakin hampir dan akan ramai pelajar atau ibu bapa sendir yang nak ambil lesen memandu. Di sini saya nak cerita kan tentang kisah hitam semasa saya belajar memandu. Saya … Read morePak cik tu ada buat apa2 yang pelik tak kat awak

Kronologi kes bvnuh, kerat 8 dan buang di Melaka. Identiti mngsa dan sspek dikenalpasti

INNALILLAHIWAINNAILAIHIROJIUN Tular di media sosiial ketika ini kejadian bnuh, kerat dan buang di kawasan Kampung Ladang, Jalan PK 43, Perindustrian Krubong Melaka. Tambah mengejutkan, mngsa yang terlibat adalah seorang wanita dan kanak2 lelaki warganegara Malaysia. Kebanyakkan warganet pada awalnya menyangka mngsa adalah warganegara asing. Selepas beberapa pendedahan, identiti mngsa dan suspek yang terlibat tular. Ikuti … Read moreKronologi kes bvnuh, kerat 8 dan buang di Melaka. Identiti mngsa dan sspek dikenalpasti