Setiap hari bagi makanan, rupanya bende ni yg awak hantar. Sampai hati, sy dah anggap awak macam adik sy tp ini wak buat.

Percaya atau tidak,walaupun kita di zaman yang serba canggih,tetapi masih ada lagi manusia yang mengamalkan ilmu sihir dan khurafat yang telah wujud sejak zaman nabi Sulaiman lagi. Ilmu sihir atau santau selalunya ditujukan kepada seseorang dengan harapan dapat memberi mudarat kepada manggsa. Hal ini berlaku disebabkan perasaan hasad dengki dan iri hati yang ada didalam … Read moreSetiap hari bagi makanan, rupanya bende ni yg awak hantar. Sampai hati, sy dah anggap awak macam adik sy tp ini wak buat.

‘Kuasa’ amukan mak kutu, anak kutu larikan duit dikesan sembunyi di rumah mertua, mujur suami nk ikhtiar.

BUKAN sebarang kutu, bukan juga serangga parasit, tapi kutu yang satu ini boleh membuatkan ramai yang naik angin sekiranya cuba cari pasal! Bermain kutu dapat membantu merancang simpanan dan perbelanjaan, tetapi kalau tersilap langkah memang berisiko. Itulah yang terjadi kepada seorang wanita menerusi perkongsiannya di laman sosial yang tular apabila salah seorang peserta ‘menghilangkan diri’ … Read more‘Kuasa’ amukan mak kutu, anak kutu larikan duit dikesan sembunyi di rumah mertua, mujur suami nk ikhtiar.

Naahas membabitkan kereta MAHB dan jet peribadi masih menjadi tanda-tanya.

LAPORAN awal siasatan insiden kemlangan di Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah, Subang pada 18 Mac lalu mendapati kereta pengiring jenis Perodua Kembara yang dipandu mngsa berada dalam keadaan statik tanpa sebab di kawasan landasan, ketika pendaratan pesawat dilakukan. Perkara itu didedahkan Menteri Pengangkutan, Anthony Loke Siew Fook ketika mengumumkan laporan awal insiden yang meragut … Read moreNaahas membabitkan kereta MAHB dan jet peribadi masih menjadi tanda-tanya.

“Kenapa dgn jari awak?” – Aku perhati jari kelingking Alia. Agk aneh jari itu krn tidak lurus.

Terkini : Kisah Alia sepertimana dipetik dari FB cikgu Mohd Fadli Salleh “Kurusnya awak. Umur dah 13 tahun, tapi berat 20kg je. Awak makan apa masa mak jaga?” “Saya makan nasi kosong tanpa lauk cikgu. Tu pun Babah (pengkid) bagi sikit je. Dua tiga suap je sekali makan,” balas Alia. Aku perhati jarinya kelingkingnya. Agak … Read more“Kenapa dgn jari awak?” – Aku perhati jari kelingking Alia. Agk aneh jari itu krn tidak lurus.

Tertus uk ekr udng pada jari wanita temui a jal setelah beberapa hari.

Ramai yang menggemari makanan laut, tetapi adakalanya penyediaannya agak melecehkan kerana proses penyediaannya yang memakan masa seperti membuat kulit, menyiang dan membasuh bahan mentah itu. Tetapi hasilnya kelak, amatlah berbaloi. Bagaimanapun, orang ramai khususnya suri rumah perlu berhati-hati kerana seorang wanita warga emas berusia 60 tahun di Daerah Guannan, wilayah Jiangsu, China, mengalami masalah kesihatan … Read moreTertus uk ekr udng pada jari wanita temui a jal setelah beberapa hari.

Derita Knser Tahap 2 Selepas Pembedahan Tiroid, Luahan Wanita Ini Undang Sebak

Tak dapat kami bayangkan derita yang ditanggung oleh wanita ini. Pada awalnya, dia menyangkakan biji di leher itu merupakan biji angin. Namun siapa sangka selepas diperiksa, doktor memberitahu dia mempunyai tairod dan suspek kepada knser. Ujian tidak terhenti disitu apabila selepas pembedahan dia mengalami komplikasi dimana sarafnya bengkok dan melekat di tairod. Lebih memilukan satu … Read moreDerita Knser Tahap 2 Selepas Pembedahan Tiroid, Luahan Wanita Ini Undang Sebak

Dpt Hadiah Motosikal Tpi Kena Sign Surat Perjanjian, Syarat Ibu Lelaki Ini Buat Ramai Geli Hati..

SESETENGAH orang begitu mudah mendapatkan sesuatu yang mereka inginkan, mungkin juga kerana sipolan bernasib baik. Namun lain pula ceritanya dengan pemuda ini apabila mendapat hadiah sebuah motosikal berharga kira-kira RM11,000 daripada ibunya tetapi ia hadir dengan satu pakej bersama kontrak. Lebih menarik lagi, surat perjanjian yang disediakan ibunya turut menggariskan 10 syarat yang perlu dipatuhi … Read moreDpt Hadiah Motosikal Tpi Kena Sign Surat Perjanjian, Syarat Ibu Lelaki Ini Buat Ramai Geli Hati..

Isteri aku dipaksa pergi kursus oleh company. Dekat rumah, ini pula yg berlaku di antara aku dgn anak.

Isnin minggu lepas bini aku kena pegi kursus, kursus pertama dia lepas dpt kerja bulan 1 aritu. Anak anak tak dapat hantar pengasuh, pengasuh kena sakit mata satu keluarga. peh, time ni la nak sakit. aku cuak dah sebab takut tak terhandle jaga dua orang hero tu. anak ktorg boboiboy kuasa dua. Dua dua tengah … Read moreIsteri aku dipaksa pergi kursus oleh company. Dekat rumah, ini pula yg berlaku di antara aku dgn anak.

Update Terkini, Cikgu Fadli Dedah Kisah Meruntuh Jiwa Bagaimana Alia Boleh Lari Dari Ibu Kandung Dan Pasangan Pangkid Yg Menderaanya.

“Kurusnya awak. Umur dah 13 tahun, tapi berat 20kg je. Awak makan apa masa mak jaga?” “Saya makan nasi kosong tanpa lauk cikgu. Tu pun Babah (pengkid) bagi sikit je. Dua tiga suap je sekali makan,” balas Alia. Aku perhati jarinya kelingkingnya. Agak aneh jari itu kerana tidak lurus. “Kenapa dengan jari awak?” “Tak boleh … Read moreUpdate Terkini, Cikgu Fadli Dedah Kisah Meruntuh Jiwa Bagaimana Alia Boleh Lari Dari Ibu Kandung Dan Pasangan Pangkid Yg Menderaanya.

“Bila mak pusing belakang, abah dh siap sarung” – Gelagat bapa ‘rasmi’ dulu tudung baru ank bikin ramai terhibur

GELAGAT bersahaja dan mencuti hati seorang bapa memakai tudung yang dibeli oleh anak perempuannya menjadi tular di Twitter. Perkongsian paparan skrin perbualan antara gadis tersebut dengan ibunya berkenaan tudung yang baharu dibeli dengan gambar ‘comel’ bapanya bertudung berjaya menarik perhatian netizen. Posting di Twitternya itu diulang kicau kira-kira 24,533 kali dan mendapat 19,454 tanda suka. … Read more“Bila mak pusing belakang, abah dh siap sarung” – Gelagat bapa ‘rasmi’ dulu tudung baru ank bikin ramai terhibur